Actualitate

Atenție, șoferi! Trafic restricționat în Centru. Începe realizarea marcajelor rutiere în Piața Lucian Blaga

Începe trasarea marcajelor în Piața Lucian Blaga din Cluj-Napoca și în zonele adiacente acesteia.

 

 


Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că, în cadrul proiectului „Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană: reabilitare și extindere zona pietonală piața Lucian Blaga, strada Republicii (primul tronson), strada Napoca, strada Petru Maior, strada Emil Isac și amenajare piste de biciclete”, lucrările de aplicare a marcajelor rutiere se execută pe timpul zilei, având în vedere condițiile meteo care nu permit aplicarea acestor marcaje pe timpul nopții, din cauza temperaturilor negative.

 


Lucrările încep miercuri

Astfel, începând de miercuri, 25 noiembrie 2020 se vor realiza marcaje la trecerile de pietoni de pe strada Clinicilor și Victor Babeș la intersecția cu Piața Lucian Blaga, respectiv a trecerii de pietoni de la intrarea spre parkingul de la Primărie.

Pentru aplicarea marcajelor, în 2 etape, se va restricționa circulația autovehiculelor în sensul că de pe str. Clinicilor, respectiv str.Victor Babeș  spre Piața Lucian Blaga se va circula doar pe o bandă carosabilă.


Participanții la trafic sunt sfătuiți să evite zona și să circule pe traseele alternative recomandate.

CITEȘTE ȘI


Emil Boc, control pe șantierul din Piața Lucian Blaga. „Am numărat 83 de persoane pe șantier. Când ajunge cuțitul la os la român, se mobilizează”

 

abonare newsletter