Actualitate

Ambulanță înzăpezită la Mărișel. Pacientă confirmată cu COVID19, preluată de Salvamont - FOTO

Salvamontiștii clujeni au intervenit pentru preluarea unei paciente, după ce ambulanța cu care era transportată a rămas înzăpezită, la Mărișel

 

 


O echipă a Salvamont-Salvaspeo Cluj a intervenit în cursul dimineții de sâmbătă, 21 noiembrie, pe raza localității Mărișel, în vederea preluării unei paciente rămase înzăpezite cu ambulanța care o transporta.

 


Salvamontiștii clujeni s-au mobilizat și, cu ajutorul vehiculului pentru sarcini utilitare, achiziționat de Consiliul Județean Cluj, au reușit să ajungă la ambulanța privată rămasă înzăpezită. Autoutilitara transporta o pacientă din localitatea Mărișel, care se întorcea acasă în urma unei ședințe de dializă avute la o clinică de profil din municipiul Cluj-Napoca.

Pacienta era confirmată cu COVID19

Ajuns la fața locului, echipajul Salvamont Cluj a preluat pacienta și a transportat-o la domiciliul acesteia, în Mărișel. Intervenția a fost una de o complexitate ridicată, atât din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la acel moment, cât, mai ales, din cauza faptului că pacienta era confirmată cu COVID19.


În acest sens, salvatorii care au participat la intervenție au luat toate măsurile de precauție necesare, atât pe perioada transportului cât și după, pentru eliminarea oricărui risc de contaminare.

CITEȘTE ȘI


Un drum din județul Cluj este blocat din cauza ZĂPEZII. Mai multe mașini au derapat FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter