Actualitate

Femeia strivită de o autoutilitară la Cluj era polițistă. A murit în timp ce încercau să o salveze

O polițistă de 42 de ani a fost prinsă sub o autoutilitară în comuna Mociu, județul Cluj, în cursul zilei de ieri. Cadrele medicale au încercat să o salveze, dar a fost în zadar.

 

 


Micu Ramona Ioana, agent de poliție a Postului de Poliție Cergău, județul Alba, a murit strivită de o autoutilitară seara trecută, 21 noiembrie.

 


La locul accidentului a intervenit un echipaj ISU Cluj și un echipaj de intervenție. A fost solicitat în sprijin un echipaj de terapie intensivă mobilă care a ajuns la locul evenimentului și a început manevrele de resuscitare imediat ce femeia a fost scoasă de sub autoutilitară, dar a fost în zadar.

„Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în neființă.
 
Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete(...)


Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecuta. Era in curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.  Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara”, transmite IPJ Alba.

Ultimele Stiri
abonare newsletter