Actualitate

Agresor sexual, reținut de jandarmi în Cluj-Napoca.VIDEO

În urmă cu două zile o femeie a reclamat că a fost hărțuită pe stradă de un bărbat. Agresorul a fost reținut de jandarmi, iar apoi a fost predat unei secții de poliție din Cluj-Napoca.

agresor-sexual-retinut-de-jandarmi-in-cluj-napoca-video agresor-sexual-retinut-de-jandarmi-in-cluj-napoca-video

 

 


Un agresor sexual a fost prins de jandarmi, după ce o femeie a reclamat că este hărțuită. Incidentul s-a produs marți, în zona Piața Unirii în jurul orei 07:00.


Bărbatul a fost găsit în sala de așteptare a gării la ora 15:00. Jandarmii l-au predate la Secția 2 de Poliție Cluj-Napoca pentru continuarea demersurilor legale.

„Marți, în jurul orei 07.00, o femeie a reclamat că a fost hărțuită de un bărbat, în zona Piaţa Unirii – Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Cluj-Napoca.


Echipajele de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj au fost informate cu privire la semnalmentele persoanei suspecte, pentru a monitoriza prezența bărbatului pe traseele de patrulare.

În jurul orei 15.00, acesta a fost identificat în sala de aşteptare a gării din oraş, a fost reținut și predat lucrătorilor din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca pentru continuare demersurilor legale”, au anunțat pe Facebook reprezentanții Jandarmeriei Cluj.


CITEȘTE ȘI:

HALUCINANT! Percheziție la Cluj, bărbat acuzat de VIOL și pornografie infantilă. În imagini era și fiul său MINOR, făcând sex cu un bărbat!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter