Actualitate

Percheziții DIICOT la Cluj pentru evaziune fiscală de 4 milioane de lei. VIDEO

Polițiștii din Cluj împreună cu D.I.I.C.O.T. au efectuat 10 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

 

 


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, au efectuat 10 percheziții la locuințele și sediile societăților comerciale ale unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală în formă continuată.

„În cauză, sunt efectuate cercetări față de 10 persoane, la finalizarea perchezițiilor urmând a fi puse în aplicare 2 mandate de aducere și demarate procedurile de aplicare a măsurilor asigurătorii.


În fapt, în perioada 2014 – 2015, mai multe societăți comerciale din județele Cluj, Sălaj, Harghita și Covasna ar fi înregistrat cheltuieli nereale, diminuând TVA-ul și impozitul pe profit datorate statului.

Valoarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 4.000.000 de lei”, a declarat IPJ Cluj.


Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Harghita și Brașov, al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Covasna și al jandarmilor.

CITEȘTE ȘI:


Percheziții la Cluj într-un dosar de evaziune fiscală de 6 milioane de lei, cu sticlă reciclată

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter