Actualitate

Măsurile au funcționat! Comunele Săvădisla și Sic ies din carantină

Comunele Săvădisla și Sic au ieșit din carantină în această dimineață, rata de infectare scăzând simțitor în cele 14 zile.

Măsurile au funcționat. Comunele Săvădisla și Sic ies din carantină Măsurile au funcționat. Comunele Săvădisla și Sic ies din carantină

 

 


Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat că perioada de carantinare a localităților Săvădisla și Sic a expirat în această dimineață, la ora 05.00 și nu a mai fost prelungită, întrucât rata de infectare a scăzut.

„În aceasta dimineață la ora 5 a expirat carantina și nu am mai prelungit-o, având în vedere evoluția epidmiologica favorabilă, respectiv Săvădisla e la rata de 4,11 și Sic la 8,29”, a transmis prefectul Mircea Abrudean.


Localitățile Sic și Săvădisla au intrat în carantină începând cu data de 24.10.2020, după ce rata de infectare a crescut rapid în curs de câteva zile. Cele două localități au fost carantinate 14 zile, după ce rata de infectare a ajuns la 13,53 cazuri COVID la mia de locuitori la Sic, respectiv 8,72 cazuri la mia de locuitori la Săvădisla.

CITEȘTE ȘI


Ce reguli au fost propuse de CNSU? Școlile trec în online, carantină de noapte și închiderea magazinelor la ora 21.00

 

abonare newsletter