Actualitate

Românii care se întorc din Bulgaria intră în carantină. Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat

Românii care se întorc din Bulgaria, Ungaria sau Belgia vor sta în carantină 14 zile. Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat

Românii care se întorc din Bulgaria intră în carantină. Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat Românii care se întorc din Bulgaria intră în carantină. Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat

 

 


Bulgaria a fost introdusă pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, motiv pentru care românii sunt obligați să stea 14 zile în carantină dacă se întorc din țara vecină. Noile modificări vor fi aplicate de pe 3 noiembrie, conform noilor decizii hotărâte de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Românii care se întorc din următoarele țări vor sta 14 zile în carantină

Andorra, Belgia, Cehia, Luxemburg, Slovenia, Armenia, Elveția, Liechtenstein, Franța, Olanda, Croația, Georgia, Guam, Slovacia, Polonia, Spania, Bosnia și Herzegovina, Austria, Muntenegru, San Marino, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Macedonia de Nord, Argentina, Gibraltar, Malta, Iordania și Ungaria.


Cei care vin din aceste țări și stau în România mai puțin de 3 zile pot evita carantina, dacă au un test COVID-19 negativ făcut cu cel mult 48 de ore înainte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter