Actualitate

Top 5 soacre de temut ale zodiacului. De cine trebuie să te ferești?

Top 5 soacre de temut ale zodiacului. De cine trebuie să ne ferim? E și soacra ta printre ele? Sau chiar tu ești soacra de care se ferește nora ta?

Top 5 soacre de temut ale zodiacului. De cine trebuie să te ferești? Top 5 soacre de temut ale zodiacului. De cine trebuie să te ferești?


 

Top 5 soacre de temut ale zodiacului. „Soacră, soacră, poamă acră” spune o vorbă celebră din bătrâni. De cine trebuie să te ferești atunci când îți alegi sufletul pereche pentru a duce o viață liniștită alături de el, fără tirania soacrei. Soacra ta se află printre ele?


 

Top 5 soacre de temut ale zodiacului. Taur

Ține-te bine! Soacra Taur este cea mai gălăgioasă dintre toate cele 12 zodii. Se crede amuzantă și face glume la care doar ea râde. Caută mereu nod în papură, îi place cearta și vrea să pară victimă în fața fiului ei. Chiar dacă ți-a greșit, va face în așa fel ca tu să pici vinovată în fața soțului tău.


Top 5 soacre de temut ale zodiacului. Leu

Soacra Leu crede că nu poate greși cu nimic și că nora ei ar trebui să o ia ca exemplu. Ea consideră că are întotdeauna dreptate și nu reacționează bine atunci când o confrunți. Soacra Leu este stăpâna casei, așa cum leoaica este regina savanei. Ea știe ce e mai bine pentru tine și soțul tău, iar sfaturile ei trebuie luate în calcul. Ea trasează ordine, nu face rugăminți.

Top 5 soacre de temut ale zodiacului. Pești

Aici e complicată situația. Soacra Pești crede că nicio femeie nu este suficient de bună pentru a fi soția copilului ei. Îți va critica orice mișcare. Ba mâncarea e prea sărată, nu ai șters praful cum trebuie, ba nu ți-ai educat copiii cum trebuia. Nu o vizitați destul de des. Soacra pești vrea să știe tot ce se întâmplă în casa ta. Mereu te va compara cu ea și va avea pretenția să-i ții băiatul în puf, așa cum l-a crescut ea.


Top 5 soacre de temut ale zodiacului. Scorpion

Soacra Scorpion este una dintre cele mai periculoase care există, în special dacă este mamă de băiat. Este exagerat de protectoare cu fiul ei. E genul care își cocloșește băiatul până la vârsta de 30 de ani, dar nu se va băga în relația voastră, pentru că nu îi va păsa de tine foarte tare. Pentru ea, tu ești doar iubita sau soția fiului ei. Așa cum au fost și altele înaintea ta și, probabil, vor fi și altele după tine, în concepția ei. Nu e genul care să se atașeze, așa că să nu te aștepți să te sune prea des.

Top 5 soacre de temut ale zodiacului. Rac

Soacra din zodia Rac este genul acela foarte curios. Unde mergeți în oraș, ce ați mâncat la prânz, dacă aveți planuri de căsătorie, cum vă descurcați cu plata utilităților, cine și-a schimbat jobul, ce nume vreți să-i dați copilului? Ea vrea să le știe pe toate și te va cicăli până când îi vei spune tot ce vrea să știe. Din exces de zel vrea să fie parte din viața voastră. Un pic cam mult.


CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși?

 


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter