Actualitate

Fără petreceri private de Revelion! Orban:„Românii se pot caza la hotel, dar petrecerile vor fi interzise”

Premierul Ludovic Orban a anunțat astăzi, 1 noiembrie, faptul că hotelurile vor fi deschise de Revelion, dar oamenii nu vor putea organiza petreceri private.

fara-petreceri-private-de-revelion!-orban-romanii-se-pot-caza-la-hotel-dar-petrecerile-vor-fi-interzise fara-petreceri-private-de-revelion!-orban-romanii-se-pot-caza-la-hotel-dar-petrecerile-vor-fi-interzise

 

 


Premierul Ludovic Orban a anunțat că hotelurile vor fi deschise de Revelion, însă petrecerile private vor fi interzise. De asemnea, premierul a mai precizat și faptul că oamenii pot să amâne dorința de a petrece în această perioadă de pandemie.

Premierul Ludovic Orban a transmis oamenilor care participă la diverse evenimente, că pot amâna dorința de a se distra în această perioadă critică.


„Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne", a declarat duminică, Orban.

Fără petreceri private de Revelion

Ludovic Orban a precizat că în perioada Revelionului, oamenii se vor putea caza la hoteluri, însă petrecerile private vor fi interzise.


„Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private", a mai explicat premierul Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI:


Sărbătorile pe timp de PANDEMIE. Iohannis, anunț despre cum vom sărbători Crăciunul în acest an

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter