monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bărbat dat în urmărire internațională prins la Cluj-Napoca

Bărbat dat în urmărire internațională a fost prins de polițiștii clujeni. Bărbatul în vârstă de 46 de ani are de executat o pedeapsă de 8 ani și 7 luni pentru camătă și șantaj.

barbat-dat-in-urmarire-interantionala-prins-la-cluj-napoca

 

 


La data de 26 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat de 46 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către magistrații Judecătoriei Turda.

Totodată, pe numele acestuia era emis un mandat de urmărire internațională.


Activitățile de depistare au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale Cluj, precum și de sprijinul informativ al polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 7 ani și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.


Cel în cauză a fost predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

CITEȘTE ȘI:


IPJ confirmă informațiile transmise de Monitorul de Cluj: Cristi Vasc trimitea poze indecente unei minore de 13 ani. Mama fetei NU depune plângere împotriva lui