Actualitate

Guvernul evaluează o eventuală restricționare a circulației pe timp de noapte

Se ia în considerare restricționarea circulației pe timp de noapte din cauza pandemiei. Momentan se evaluează rezultatele măsurilor în vigoare.

guvernul-evalueaza-o-eventuala-restrictionare-a-circulatiei-pe-timp-de-noapte guvernul-evalueaza-o-eventuala-restrictionare-a-circulatiei-pe-timp-de-noapte

 

 


Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că este în evaluare o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2.

Prim-ministrul a fost întrebat dacă ia în considerare o astfel de măsură în condiţiile în care tot mai multe localităţi au trecut de pragul de trei cazuri COVID-19 la 1000 de locuitori.

„Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a răspuns Orban.

Întrebat dacă în campania pentru alegerile parlamentare vor fi impuse măsuri suplimentare în contextul creşterii accentuate a numărului de infectări, el a spus că vor fi „aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale".


CITEȘTE ȘI:

Mesaj Ro-Alert pentru cei din Câmpia Turzii și Feleacu. Care sunt interdicțiile?

Rute ocolitoare și Declarație pe propria răspundere pentru Sic și Săvădisla. Cele două comune se închid la miezul nopții

Ultimele Stiri
abonare newsletter