monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Guvernul evaluează o eventuală restricționare a circulației pe timp de noapte

Se ia în considerare restricționarea circulației pe timp de noapte din cauza pandemiei. Momentan se evaluează rezultatele măsurilor în vigoare.

guvernul-evalueaza-o-eventuala-restrictionare-a-circulatiei-pe-timp-de-noapte

 

 


Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că este în evaluare o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2.

Prim-ministrul a fost întrebat dacă ia în considerare o astfel de măsură în condiţiile în care tot mai multe localităţi au trecut de pragul de trei cazuri COVID-19 la 1000 de locuitori.

„Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a răspuns Orban.

Întrebat dacă în campania pentru alegerile parlamentare vor fi impuse măsuri suplimentare în contextul creşterii accentuate a numărului de infectări, el a spus că vor fi „aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale".


CITEȘTE ȘI:

Mesaj Ro-Alert pentru cei din Câmpia Turzii și Feleacu. Care sunt interdicțiile?

Rute ocolitoare și Declarație pe propria răspundere pentru Sic și Săvădisla. Cele două comune se închid la miezul nopții