Actualitate

Așa arată DISTANȚAREA socială în hypermarket-uri. „Bine că s-au închis școlile” este mesajul pozei care circulă pe internet

La magazinul Kaufland din Mănăștur nu se ține cont de distanțarea socială. Poza care prezintă realitatea din magazinele din România pe timp de pandemie, circulă pe site-urile de socializare.

asa-arata-distantarea-sociala-in-hypermarket-uri-mesajul-pozei-care-circula-pe-net-bine-ca-s-au-inchis-scolile asa-arata-distantarea-sociala-in-hypermarket-uri-mesajul-pozei-care-circula-pe-net-bine-ca-s-au-inchis-scolile

 

 


O poză care prezintă relitatea din magazinele din Cluj circulă pe site-urile de socializare și stârnește zeci de păreri. În poză putem observa cum la hypermarket-ul Kaufland din Mănăștur nu se ține cont de distnțarea socială, desi numărul cazurilor crește în fiecare zi. Oamenii se îmbulzesc la coadă, chiar formează și grupuri de oameni.

Astăzi, 24 octombrie s-au înregistrat 340 de cazuri Covid-19 în Cluj. Municipiul a depășit rata de incidență de 3 la mia de locuitori, fapt pentru care toate școlile preuniversitare au trecut pe scenariul roșu, iar elevii învață exclusive online.


Pe lângă această măsură drastică de a închide școlile, este obigatorie și purtarea măștii de protecție în toate spațiile deschise. Restaurantele, cafenelele, cinematografele s-au închis și ele. Toate aceste măsuri cu scopul de a reduce răspândirea virusului, iar distanțarea social să fie cât mai mare.

Dar cu toate acestea, în hypermarket-urile din oraș nu se ține cont de distanțarea social, absolut deloc. O poză care circulă pe site-urile de socializare cu mesajul „ Bine că s-au închis școlile” a indignat peste 100 de clujeni care și-au spus părerile în secțiune de comentarii.


Luăm toate aceste măsuri de siguranță, dar nu unde este necesar: în magazine și în autobuze.

Deși în toate magazinele există marcaje care să delimiteze persoanele și să fie o distanțare de 2 metri între ele, se pare că oamenii nu țin cont de aceste reguli de distanțare socială și se înghesuie la coadă.


Sursă foto: Facebook Cluj.com

CITEȘTE ȘI:


Magazinele Kaufland din Cluj, amendate de Protecția Consumatorului pentru „produse neconforme”

Kaufland încearcă să mușamalizeze un incident petrecut în magazinul din Mănăștur. O femeie susține că a fost scoasă cu forța din magazin după ce a alunecat pe ulei

Ultimele Stiri
abonare newsletter