Actualitate

Accident în Luna. O femeie a fost rănită grav după ce mașina în care se afla a ieșit de pe partea carosabilă

O femeie a fost rănită grav într-un accident de lângă Câmpia Turzii, iar soțul și cei trei copii au fost transportați la spital. Când au ajuns echipajele SMURD, femeia nu prezenta semne vitale.

accident-in-luna-o-femeie-a-fost-ranota-grav-dupa-ce-masina-a-iesit-de-pe-partea-carosabila accident-in-luna-o-femeie-a-fost-ranota-grav-dupa-ce-masina-a-iesit-de-pe-partea-carosabila

 

 


 

 


O autospecială, un echipaj SMURD și două SAJ au fost alertate în jurul orei 03:10 ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna (lângă Câmpia Turzii).

Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de cca 40 de ani fără semnale vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism,potrivit ISU Cluj.


Manevrele de resuscitare au adus semnalele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital.

Copii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu prezentau afecțiuni grave.


UPDATE: Femeia de 40 de ani care a fost rănită grav, a decedat în urma accidentului.

CITEȘTE ȘI:


Mașină răsturnată și părăsită în mijlocul străzii. FOTO

ACCIDENT în Jucu Herghelie. Trei persoane au fost transportate la spital. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter