Actualitate

HOROSCOP 23 octombrie 2020. Horoscop de WEEKEND. Berbecii au probleme financiare, Leii au un weekend încărcat. De ce sunt Scorpionii sensibili azi?

Horoscop 23 octombrie 2020. Săgetătorii ies în lume, iar Capricornii descoperă sursa problemelor din viața lor. Vărsătorii simt o apăsare profundă din pricina unei dezamăgiri.


 
 

Horoscop 23 octombrie 2020. Ce aduce acest sfârșit de săptămână pentru zodii? Nu e cel mai bun weekend pentru nativi. Multe provocări și un amalgam de sentimente pe care vor fi nevoiți să le confrunte.


 

Horoscop 23 octombrie 2020. Berbec

Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să te bazezi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei. E posibil ca cineva să-ți ofere o sumă de bani pentru a te ajuta să achiți vreo datorie din trecut, dar nu este exclus să intri în posesia unei sume care ți se datorează de mai multă vreme și tot întârzia să apară, deci se poate regla oarecum balanța.


Nu prea te descurci cu administrarea banilor, ești tentat să-i cheltui pe tot felul de obiecte care te atrag la prima vedere, care îți plac sau care îți inspiră un anumit sentiment, fără a te  gândi și la utilitatea acestuia sau la oportunitatea achiziționării sale.

Horoscop 23 octombrie 2020. Taur

Te afli într-un anturaj marcat de conflicte și neînțelegeri, poate din cauza unei competiții care are ca scop final un premiu. Poate e și o motivație materială la capăt, de aceea intri și tu în această luptă pentru a obține victoria.


Poți fi printre primii în orice confruntare de idei sau de forțe, pentru că ești bine pregătit și deții o energie de invidiat, cu care îi dai la o parte pe rivalii tăi. Nu te temi de conflicte, dimpotrivă, găsești în tine rezerve de ambiție care te propulsează direct în linia întâi. Ai ceva de câștigat și nu te lași până nu obții acel ceva.

Horoscop 23 octombrie 2020. Gemeni

Nu prea te poți baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se oferă să te ajute, pentru că nu-ți inspiră prea multă încredere. Ori a mai încercat și altădată să te ajute și nu i-a ieșit, ori știi din experiență proprie că nu are cu ce te ajuta, că mai degrabă ar merita el ajutat! Este un om fără experiență de viață care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine să te descurci singur, ca să nu îți pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau lăudăroase.


Caută compania unor oameni inteligenți, suspuși, cu experiență, nu numai pentru că ei îți vor deschide mai ușor unele uși, ci pentru că ai și tu multe de învățat de la ei. Cheamă un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!

Horoscop 23 octombrie 2020. Rac

Deși lucrurile păreau să evolueze într-o ciclitate deja predictibilă, după un șablon foarte bine conturat, azi resimți o schimbare majoră de ritm. Pur și simplu, ceea ce înainte mergea după un pas regulat, bine cunoscut, acum parcă o ia razna și evoluează cu o viteză crescută, care te ia prin surprindere.


Tu oricum ești o fire iute, care apreciază viteza și lucrurile care înaintează rapid, dar chiar și pe tine te miră acest salt imens, ca și cum ai sări peste mai multe etape deodată. Îți convine această ascensiune rapidă spre scopul tău cel mare, chiar dacă, la prima vedere, nu înțelegi cum de s-a putut întâmpla.

Horoscop 23 octombrie 2020. Leu

Ai multe de făcut, agenda e arhi-plină, dar când începi să le iei la bani mărunți, îți dai seama că sunt niște mărunțișuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poți concentra serios pe parcursul zilei de muncă, pentru a le șterge pe toate de pe listă.

După ce vei scăpa de ele, te vei putea gândi și la alte proiecte mai importante, dar deocamdată ar fi bine să te despovărezi de astfel de aspecte neimportante, altfel lei vei duce pe tine în spate ca restanțe de care tot va trebui odată să te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.

Horoscop 23 octombrie 2020. Fecioară

Joci un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu are multă lume își bate capul. Tu ești bine pregătit la nivel teoretic, ai acumulat deja informațiile necesare pentru soluționarea situației de față, dar aștepți să ți se ceară părerea.

Consideri că, dacă te bagi fără să fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Îți cunoști valoarea, și alții ți-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte în banca ta până când colaboratorii ajunși în pmas vor ajunge la concluzia că trebuie să apeleze la tine. Abia după aceea orgoliul tău se va umfla în pene!

Horoscop 23 octombrie 2020. Balanță

Ești genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îți alungă orice urmă de nesiguranță încât ar fi culmea să le pui și pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi. tot ce-ți apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine.

Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergi în sensul cel bun, deci nu mai are rost să te îndoiești de tine sau de succesul drumului ales. Parcă cineva tot îți oferă mici informații care îți confirmă ceea ce intuiția deja îți transmitea, dar nu credeai fără a avea și niște garanții foarte certe. Acum le ai.

Horoscop 23 octombrie 2020. Scorpion

Ți-e frică de judecata aspră a celor din jur și, ca să nu intri în gura lupului, preferi să rămâi tăcut și anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte și meritate, poate ar ajuta să îndrepți o situație de care te faci vinovat, dar azi nu te simți în stare să faci față unui tir de atacuri.

Ești mai sensibil, încât o vorbă dură te-ar putea doborî cu totul, de aceea ori faci tot posibilul să repari problema înainte ca ea să devină subiect de critică, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua în vizor, măcar până se calmează atmosfera.

Horoscop 23 octombrie 2020. Săgetător

Bucură-te de aceasta zi pentru a ieşi în lume şi a te simţi bine. Ai chef de distracţie şi te comporţi ca un copil lipsit de griji care vrea să se joace. Exact aceasta este starea perfectă a acestei zile: joaca! Fii liber să faci ce vrei, să mergi oriunde te cheamă inima, să nu ţii cont de limite şi restricţii, şi să încerci lucruri care nu s-ar cuveni vârstei tale.

Dar cine decide ce se cuvine şi ce nu? Fă ce vrei, fii liber să descoperi lumea prin ochii de copil, pentru că în adâncul sufletului mai există încă un puşti pus pe şotii care aşteaptă să se manifeste în voie. Scoate-l la lumină!

Horoscop 23 octombrie 2020. Capricorn

Ai ocazia să descoperi sursa problemelor din viaţa ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, şi fă curăţenie în viaţa ta.

Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepţi nimic din ceea ce înainte te-a păcălit şi ai acceptat să facă parte din viaţa ta, gata să dai afară minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

Horoscop 23 octombrie 2020. Vărsător

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva.

Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi cea ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Horoscop 23 octombrie 2020. Pești

Participi la un proiect ce implică resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atât timp cât păstrezi un echilibru între componentele acestui proiect, fără a aluneca spre exces de zel în nicio parte!

Dacă investeşti energie, timp şi pasiune, dacă mai ai ocazia de a-ţi pune în valoare şi talentele native, atunci ai toate motivele să fii mulţumit de rezultate, pentru că este un plan care îţi face mare plăcere. Nu e doar o obligaţie sau o rutină, ci chiar e o adevărată bucurie să îţi aduci contribuţia, tocmai de aceea şi rezultatele sunt excelente!

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter