Actualitate

HOROSCOP 22 octombrie 2020. Leii au parte de surprize uriașe, Racilor le e furată inima

Horoscop 22 octombrie 2020. Săgetătorii sunt atenți la propria imagine, e o zi specială? Balanțele flirtează în orice situație!

HOROSCOP 22 octombrie 2020. Leii au parte de surprize uriașe, Racilor le e furată inima HOROSCOP 22 octombrie 2020. Leii au parte de surprize uriașe, Racilor le e furată inima

 

 


Horoscop 22 octombrie 2020. Se anunță o zi plină de emoții și surprize pe plan sentimental. Cei care țintesc sus și îndrăznesc să facă un prim pas vor avea numai de câștigat.

 


Horoscop 22 octombrie 2020. Berbec

Traversezi o perioadă benefică, în care energia este la cote maxime, la fel ca și entuziasmul. Pare a fi momentul ideal pentru a lua în piept anumite probleme din trecut, astfel încât să pășești cu încredere în următoarea etapă a vieții. Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz, însă asta pentru că ai decis să te izolezi de bunăvoie. Poate ar fi timpul să profiți de clipă și să ieși din nou în lume.

Horoscop 22 octombrie 2020. Taur

Dacă resimți stresul mai intens decât de obicei ai putea fi salvat de propria imaginație. Este uimitor câte lucruri se pot schimba la 180 de grade atunci când îndrăznești să visezi cu ochii deschiși și să faci pași mici, zi de zi. Nu te lăsa prins în agitația de zi cu zi, ci setează scopuri înalte și nobile, care să-ți dea un sentiment de împlinire.


Horoscop 22 octombrie 2020. Gemeni

Ai putea avea tendința de a plănui fiecare moment al zilei de joi, însă această strategie nu va da roade. O soluție mai simplă este să lași lucrurile să evolueze de la sine, fără a încerca să deții controlul, mai ales dacă nu se ivesc situații complicate. Vei reuși astfel să ai parte de momente liniștite, în care să îți pui ordine în gânduri. Seara ar putea aduce vești bune de la o persoană dragă.

Horoscop 22 octombrie 2020. Rac

Ești pe punctul de a cunoaște o persoană care să îți fure complet și iremediabil inima. De ce nu, chiar și în mediul online, acolo unde câteva mesaje se pot transforma rapid într-o poveste de dragoste la distanță. Îndrăznește să faci acel pas în plus, destinul ți s-ar putea schimba în moduri imposibil de imaginat acum. Și, în orice caz, nu în rău. Singurul regret este regretul de a nu fi făcut nimic, atunci când aveai ocazia.


Horoscop 22 octombrie 2020. Leu

Este o zi minunată pentru întâlniri amoroase. O simplă întâlnire cu prietenii îți poate trezi interes față de o persoană de sex opus, la cate te gândești ca la o potențială jumătate. Trăiești într-o semi-singurătate de ceva vreme și poate a venit timpul să te lași purtat de sentimente, în brațele unei persoane frumoase atât la minte, cât și la trup. Instinctul tău puternic te va ghida spre o nouă cucerire. S-ar putea să ai parte de surprize uriașe.

Horoscop 22 octombrie 2020. Fecioară

S-ar putea să existe persoane care să provoace unele obstacole minore într-un proiect. Dacă se întâmplă acest lucru, te poți baza pe farmecul și empatia ta pentru a anula efectele negative. Va fi posibil să demorsezi problemele și să-- iei pe acești oameni de partea ta dacă vezi ceva din perspectiva lor. Nu este o zi bună pentru un răspuns. Este o zi pentru a asculta argumentele altora. Comunicarea verbală este arma ta secretă.


Horoscop 22 octombrie 2020.  Balanță

Flirtul nu este întotdeauna modalitatea de a obține ce vrei în viață, dar azi ar putea fi cel mai eficient. Atâta timp cât nu faci promisiuni cuiva pe care nu intenționezi să le ții, nu este absolut nimic în neregulă cu afișarea unui zâmbet pentru a cuceri pe cineva. Știi foarte bine cum să apeși butoanele cuiva. Nu este nimic în neregulă cu acest angajament.

Horoscop 22 octombrie 2020. Scorpion

Devii o persoană evazivă azi, mai ales într-o conversație foarte serioasă cu partenerul de cuplu, însă nu este o idee bună. Persoana respectivă deja s-a plictisit de răspunsurile tale de doi peri, din care nu se înțelege nimic concret. Astăzi s-ar putea să fii nevoit să dai cărțile pe față, pentru că purtarea ta este foarte posibil să declanșeze un comportament neașteptat. Persoana de lângă tine este una imprevizibilă, așa că nu risca.

Horoscop 22 octombrie 2020. Săgetător

Ești foarte atent la propria imagine azi. Dacă te uiți în oglindă și ai dubii, e bine să cero părerea unor persoane cât mai apropiate. Poți fi subtil, ai putea să faci așa încât să afli dacă ținuta ta este adecvată sau ce părere au alții despre tine. Astfel de asigurări îți pot oferi eneria unei zile întregi. Nu uita, însă, un lucru foarte important: nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine, iar o soluție ar fi să încerci să te iubești mai mult.

Horoscop 22 octombrie 2020. Capricorn

Ca de obicei, ești cu picioarele pe pământ. Nu mai contenești în a-ți pune tot felul de întrebări, dar te linişteşti imediat dându-ţi singur răspunsuri extrem de argumentate. Astăzi, ai parte de victorii, și în dragoste și în afaceri. Depinde de tine cum vei ști să îți maximizezi acest succes. Sfatul astrelor pesntru tine este să nu leneveşti. Nu te lăsa pe tânjeală și vei avea parte numai de reuşite!

Horoscop 22 octombrie 2020. Vărsător

Azi, mai mult decât oricând ești pus pe fapte mari. Vrei să faci bani și nimic nu pare să te oprească. Te gândești la ce să vinzi sau să cumperi, şi totul merge ca pe roate. Chiar dacă nu vei obține beneficiile materiale pe care ți le dorești, vei obține sigur admirație din partea prietenilor, dar, mai ales, din partea partenerului de viaţă. Seara, vei primi o veste din partea unei rude îndepărtate.

Horoscop 22 octombrie 2020. Pești

Ascultă-ți intuiția. Dacă simţi că o zi departe de lume ți-ar face bine, ia-ţi liber de la serviciu şi relaxează-te în mijlocul naturii. La mijlocul zilei, un prieten foarte apropiat va avea nevoie de tine. Nu îl refuza, chiar dacă asta îți va încurca puțin planurile. Sfatul astrelor este să dai o mână de ajutor, da să încerci să stai departe de problemele lui. Seara, persoana iubită îţi va face o surpriză neaşteptată.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?
 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter