Actualitate

Evenimentele private de orice tip ANULATE! Prefect Cluj: „Nu are sens să facem trucuri pentru evenimentele programate”

Evenimentele private din Cluj de orice tip, fie ele în spații deschise sau închise, sunt interzise. Chiar și cele programate se anulează.

Evenimentele private de orice tip ANULATE! Prefect Cluj: „Nu are sens să facem trucuri pentru evenimentele programate” Evenimentele private de orice tip ANULATE! Prefect Cluj: „Nu are sens să facem trucuri pentru evenimentele programate”

 

 


Evenimentele private de orice fel se anulează la Cluj. Indiferent dacă acestea trebuiau desfășurate în spații închise sau deschise, sunt interzise.

 


Prefectul Clujul a anunțat că aceste evenimente sunt sursa principală de infectare cu COVID-19, motiv pentru care avem astăzi un număr alarmant de 227 de infectări raportate în doar 24 de ore. Mircea Abrudean le recomandă clujenilor să nu facă diverse trucuri sau viclenii pentru a putea organiza evenimentele deja programate.

Lucruri de acest fel au mai fost încercate în trecut, iar acum „nu va fi deloc bine pentru cei care o fac”.


„Facem toate eforturile pe care le putem face noi ca și autorități să stopăm răspândirea virusului. Ne ajută foarte mult prevederile acestei hotărâri de guvern cu privire la anularea tuturor evenimentelor private pentru că acestea, din păcate, au generat mare parte din cazurile pe care la avem până în acest moment. Lucrurile sunt foarte clare aici, întrebări de genul, dacă aveam evenimente programate, nu mai există, lucrurile sunt clare, se anulează orice tip de eveniment privat, în orice spațiu, deschis, închis. Nu intră în discuție lucrul ăsta. Nu are sens să găsim tertipuri că s-au mai încercat lucruri de acest gen și nu va fi bine deloc pentru cei care o fac”, declară Mircea Abrudean, prefectul Clujului.

CITEȘTE ȘI


Cluj-Napoca, aproape de carantină! Rata de infectare a crescut: „Vom ajunge în scurt timp să depășim trei la mie”

 

Restaurantele, cafenelele și cinematografele se REDESCHID. Vezi care sunt condițiile

 

abonare newsletter