Actualitate

Razie de amploare pe drumurile publice! Polițiștii au dat peste 100 de AMENZI

Peste 100 de amenzi pentru nerespectarea normele privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiști au dat și 30 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de siguranță pe timp de pandemie.

razie-de-amploare-pe-drumurile-publice-politistii-au-dat-peste-100-de-amenzi razie-de-amploare-pe-drumurile-publice-politistii-au-dat-peste-100-de-amenzi

 

 


Polițiștii clujeni au acționa în vederea verificării modului în care se respectă unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea, polițiștii au aplicat 146 de sancțiuni pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

„În vederea prevenirii accidentelor de circulaţie, întărirea gradului de disciplină rutieră şi pentru impunerea legislației rutiere ce reglementează transportul public de persoane și transport marfă, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au acţionat pe raza municipiului Cluj-Napoca”, a declarat IPJ Cluj.


Acţiunea s-a desfăşurat ieri, 14 octombrie și au verificat respecatarea măsurilor de prevenire a  răspândirii virusului COVID-19.

În cadrul acţiunii au fost verificate peste 240 de persoane şi 230 de vehicule.


Urmare a abaterilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 178 de sancţiuni contravenţionale, 146 dintre acestea pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, precum nerespectarea regimului legal de viteză, nepurtarea centurii de siguranţă, folosirea telefonului mobil, dar şi pentru alte abateri.

Pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020.


De asemenea, faţă de 11 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, fiind totodată retrase şi 2 certificate de înmatriculare. 

CITEȘTE ȘI:


Clujenii, interesați de soarta trotinetelor electrice. Cu ce propuneri au venit?

 

Pedeapsă de 1 an și 4 luni cu EXECUTARE pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter