Actualitate

ACCIDENT GRAV pe un drum din Cluj. Două persoane au murit. FOTO

Două persoane au murit într-un accident petrecut în localitatea Izvorul Crișului.

 

UPDATE: „Un conducător auto de 58 de ani, din comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj, care se deplasa pe DN1 E60, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, în afara localităţii Izvorul Crişului, ar fi efectuat o manevră de depăsire, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutlitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Negreni. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a pasagerului drepta-faţă, o femeie de 55 de ani, din comuna Fildu de Jos”, a mai transmis IPJ Cluj.


Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit unul negativ. Traficul rutier a fost deblocat.

 


Două persoane au murit în această dimineață într-un accident grav petrecut pe drumul dintre Cluj-Napoca și Oradea. Din primele informații, un autoturism și un camion s-au ciocnit fiind blocată circulația pe ambele sensuri.

„O autospecială, două echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 10.40, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate un ansamblul de vehicule (cap tractor cu remorcă) și un autoturism. Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare pentru bărbatul și femeia de circa 50 de ani. Intervenția a fost una dificilă având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism. Șoferul autocamionului a refuzat consultul medical.”, a transmis ISU Cluj.


„Accident rutier între un autoturism și o autoutilitară, pe DN1 E60, pe raza localității Izvorul Crișului. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și pasagerului dreapta-față. Circulația este întreruptă pe ambele sensuri, se desfășoară cercetări la fața locului.”, a informat IPJ Cluj.                                                                       

Ultimele Stiri
abonare newsletter