Actualitate

București, primul oraș mare unde CARANTINA ar putea reveni. Rata de incidență a cazurilor a urcat la 3,11 la mia de locuitori

Bucureștiul intră în scenariul roșu după ce rata de incidență a cazurilor de coronavirus a depășit 3,11 la mia de locuitori.

București, primul oraș mare unde CARANTINA ar putea reveni. Rata de incidență a cazurilor a urcat la 3,11 la mia de locuitori București, primul oraș mare unde CARANTINA ar putea reveni. Rata de incidență a cazurilor a urcat la 3,11 la mia de locuitori

 

 


Bucureștiul a depășit limita maximă admisă și ar putea intra în carantină în următoarele zilei. Comitelul Municipal a organizat o ședintă de urgență, iar una dintre primele măsuri ar putea să fie închiderea școlilor.

În 6 din ultimele 8 zile au fost raportate peste 500 de cazuri noi de Covid19 zilnic în București, iar de la începutul pandemiei s-au înregistrat 22.950 de cazuri în Capitală. Zeci de școli au fost închise în ultimele săptămâni, iar elevii au fost nevoiți să învețe din nou online. Cea mai mare problemă este transportulîn comun în București, acolo unde au fost sesizate aglomerări uriașe la metrou și în autobuze.


 

abonare newsletter