Actualitate

Tânăr, agățat pe un cablu deasupra Someșului Mic. Se auzeau strigăte de ajutor VIDEO

Un bărbat a rămas agățat pe un cablu deasupra râului Someșul Mic, în zona ștrandului Sun din Cluj.

Tânăr, agățat pe un cablu deasupra Someșului Mic. Se auzeau strigăte de ajutor VIDEO Tânăr, agățat pe un cablu deasupra Someșului Mic. Se auzeau strigăte de ajutor VIDEO

 

 


Un tânăr de aproximativ 30 de ani din Cluj-Napoca, a rămas blocat deasupra Someșului Mic. Pompierii au găsit bărbatul în urma unei alerte dată in jurul orei 19.40, când clujeanul striga după ajutor.

 


Bărbatul a fost susținut de centură, care-i alunecase până la piept. Era și agățat la mijlocul unui cablu pentru decantarea deșeurior din albia Someșului Mic.

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu echipamente pentru salvări de la înălțimi, un echipaj de scafandri cu barcă și, preventiv, un echipaj SMURD.


Un pompier, asigurat cu un ham și cordiță de salvare, s-a deplasat pe cablu până la tânăr pentru al readuce la mal. Echipa de scafandrii a intrat în apă pentru a fi pregătiți să-l salveze în cazul în care acesta cădea de pe cablu.

Tânărul a fost adus de pompieri la mal, în aproximativ 20 de minute de la apel, datorită intervenției prompte a acestora. A fost consultat de un echipaj SMURD, dar nu a fost transportat la spital.


CITEȘTE ȘI

Un bărbat a fost ACROȘAT de un TREN în Gherla

 


ACCIDENT teribil! Trei autoturisme au fost spulberate

 

abonare newsletter