monitorulcj.ro Menu
Actualitate

HOROSCOP 11 octombrie 2020. HAOS în viața Gemenilor, reușesc să-i facă față?

Horoscop 11 octombrie 2020. Fericirea este pe cale să intre în viața Fecioarelor. Se anunță o petrecere de 3 zile și 3 nopți!

HOROSCOP 11 octombrie 2020. HAOS în viața Gemenilor, reușesc să-i facă față?Horoscop 11 octombrie 2020. Vărsătorii au parte de multă nostalgie, Scorpionii își asumă riscuri.

 


Horoscop 11 octombrie 2020. Berbec

Se anunță o zi cu multe provocări, dar și reușite ce îți vor aduce satisfacție personală. A depăși un obstacol important, fie el și imaginar, este un moment de răscruce care aduce după el noi moduri de a privi lumea și un val uriaș de energie. Profită de fiecare clipă!

Horoscop 11 octombrie 2020. Taur

Ia decizii simple și sigure în cazul în care întâmpini probleme. Nu este momentul potrivit pentru a înflori sau pentru a intra în situații complexe, care să te pună în dificultate. Atenția ta pare a fi îndreptată spre planul personal, de unde ar putea veni surprize uriașe ce ar putea schimba destine.


Horoscop 11 octombrie 2020. Gemeni

Totul pare un haos în jurul tău, dar nu în sensul rău. Pur și simplu s-au adunat prea multe emoții și trăiri, așa că un moment de singurătate ar putea face minuni. Încearcă să-ți asculți instinctul și să obții sentimentul că știi încotro te îndrepți, altfel ai putea pierde direcția în toată această agitație.

Horoscop 11 octombrie 2020. Rac

Ar trebui să comunici față în față subiectele ce te interesează. Chiar dacă telefonul pare o soluție la îndemână, nimic nu se compară cu acea conexiune dintre doi oameni care își împărtășesc gândurile și se pot privi în ochi. Pe cât posibil, nu lăsa Universul imaginar să pună stăpânire pe tine, ci caută să te ancorezi în lucruri practice, de zi cu zi, și să interacționezi cât mai mult cu cei dragi.


Horoscop 11 octombrie 2020. Leu

Nu treci prin cea mai bună perioadă, însă fiecare obstacol se ascunde o oportunitate. Poate că este momentul să te gândești cu seriozitate la adevăratele tale dorințe. Ce vrei de fapt să faci, unde ai dori să locuiești, ce locuri ai vrea să vizitezi - toate sunt întrebări ale căror răspunsuri te-ar putea aduce mai aproape de visul tău. Poți face tot ce îți dorești, dacă nu te lași cuprins de îndoială și de agitația de zi cu zi.

Horoscop 11 octombrie 2020. Fecioară

Ai putea avea parte de surprize uriașe pe plan sentimental, în special dacă nu ai încă un partener de viață. Ai putea cunoaște în sfârșit persoana care să îți întregească viața și alături de care să formezi o familie. Acea persoană poate veni, la propriu, de nicăieri. Fii cu ochii în patru, nu se știe niciodată de unde vei porni în această nouă călătorie ce ți-ar putea defini viața.


Horoscop 11 octombrie 2020. Balanță

O persoană cu două fețe, care te-a dezamăgit în trecut, revine în viața ta gata să facă același lucru. Să spună un lucru și să facă altceva în spatele tău. Nu e nimic nou și, dacă nu vrei să retrăiești sentimentele de atunci, ai face bine să o îndepărtezi. Nu lăsa să te atingă vorbele ei și demonstrează-i că ești mai înțelept.

Horoscop 11 octombrie 2020. Scorpion

Asumă-ți riscul de a arăta ceea ce ești și nu vei fi dezamăgit. Oamenii îți vor aprecia sinceritatea și totul merge în favoarea ta. Fii deschis cu privire la cine ești și la ceea ce poți aduce pozitiv colectivului în care vrei să te integrezi. Poate fi înspăimântător să-ți arăți latura vulnerabilă, dar nu există o modalitate mai bună de a te conecta cu oamenii.


Horoscop 11 octombrie 2020. Săgetător

Vei culege roadele unei munci depuse doar dacă nu mai lași energia negativă să îți întunece gândurile. În loc să te concentrezi asupra termenelor limită sau a obstacolelor ce trebuie depășite, concentrează-te pe progresele pe care le-ați făcut și pe sentimentul minunat pe care îl vei avea atunci când totul va fi gata. Ignoră toate acele lucruri negative care nu fac decât să îți pună piedici.

Horoscop 11 octombrie 2020. Capricorn

Duminică, nativii zodiei Capricorn fac tot ce vor și ce simt. Nu ai nicio reținere și nu-ți pasă de prea mult de părerile celor din jur. Nu urmezi mulţimea, iar asta te scoate în evidenţă. Astăzi, ești mai mult cu capul în nori. Sfatul astrelor pentru tine este să fii cu băgare se seamă. S-ar putea ca acest comportament să afectze relația de cuplu. Revino cu picioarele pe pământ, dacă nu vrei să-ţi pierzi partenerul de viaţă.

Horoscop 11 octombrie 2020. Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de astăzi aduce multă nostalgie. Ești visător, în ton cu melancolia adusă de toamnă. Chiar dacă problemele de tot felul te copleșesc, nu intri în panică și încerci să le rezolvi cu calm și înțelepciune. În plan sentimental, simți nevoia unei relații profunde, cu o persoană care să te întregească. Tot ce vrei este iubire și înțelegere.

Horoscop 11 octombrie 2020. Pești

Astăzi, Peștii sunt extrem de sensibili. Comportamentul celor dragi te afectează mai mult decât de obicei. Sfatul astrelor pentru tine este să nu te încarci cu problemele altora. Le ai pe ale tale și trebuie să le rezolvi. Dacă apar probleme în relația de cuplu, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ai o discuție sinceră cu partenerul de viață. Spre seară, primeşti o veste excelentă, legată de o sumă mare de bani.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?