Actualitate

Irina Munteanu, subprefect de Cluj, depistată pozitiv cu CORONAVIRUS

Irina Munteanu, subprefect al județului Cluj, a fost depistată pozitiv la testarea COVID-19.

Foto: Facebook Foto: Facebook

 

 


Subprefectul Irina Munteanu a fost confirmată cu noul coronavirus miercuri, 7 octombire, după ce și-a pierdut gustul și mirosul. De asemenea, fiul acesteia a fost la rândul lui testat pozitiv, fiind asimptomatic.

 


„Ieri, 07.10.2020, doamna subprefect Irina Munteanu a fost confirmată pozitiv, urmare a testării pentru COVID-19. Testarea a fost necesară din cauza apariției unor simptome specifice și anume: lipsa gustului și a mirosului. Nu au existat și nu există alte simptome. În același timp, a fost testat și fiul acesteia, fiind pozitiv de asemenea și asimptomatic”, a transmis prefectului Clujului, Mircea Aburdean.

Anchetă epidemiologică în desfășurare

Potrivit acestuia, o anchetă epidemiologică este în desfășurare, urmând ca atât subprefectul Irina Munteanu cât și fiul ei să se izoleze la domiciliu, fiind asimptomatici.


„Ancheta epidemiologică este în desfășurare, urmând să aibă loc și o evaluare medicală specifică. Urmare a acestora, se vor face recomandările și probabil va urma izolare la domiciliu, fiind asimptomatici. Doamna subprefect se afla în concediu de odihnă, încă din data de 1.10.2020”, a mai arătat prefectul. 

Amintim că, la începutul lunii iulie, prefectul Mircea Abrudean a fost testat pozitiv cu coronaviurs, alături de fiul și soția lui. Prefectul a fost la rândul său asimptomatic, dar copilul de 9 luni a avut simptome ușoare.


CITEȘTE ȘI

Prefectul Clujului și familia sa au fost externați. Vor rămâne în izolare la domiciliu

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter