Actualitate

FOTO. Bărbat salvat de la înec. A stat zeci de minute prins de crengile unei sălcii, în Someș

Un bărbat a fost salvat de la înec de către pompierii clujeni, din râul Someșul Mic, după ce zeci de minute, acesta a stat prins de crengile unui copac.

Bărbat salvat de la înec. A stat zeci de minute prins de crengile unei sălcii, în Someș Bărbat salvat de la înec. A stat zeci de minute prins de crengile unei sălcii, în Someș

 

 


Bărbatul de circa 30 de ani, cunoscut cu instabilitate psihică, a fost salvat de pompieri după ce timp de 40 de minute a stat prins de crengile unei sălcii, în Someșul Mic, în localitatea Jucu de Sus, din județul Cluj.

 


„O autospecială cu barcă de salvare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au fost alertate, în jurul orei 21.50, pentru a salva un bărbat care se afla de circa 40 de minute în apele râului Someșul Mic, pe raza localității Jucu de Sus. Pompierii au reușit să ajungă la timp și să-l salveze pe bărbatul de circa 30 de ani, care se ținea de crengile unei sălcii. Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI


Căruță spulberată pe un drum din Cluj. Calul a murit, iar căruțașul a ajuns la spital - FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter