Actualitate

Doi minori au dispărut de acasă. I-ați văzut?

Doi minori din Cluj-Napoca au dispărut de acasă. Unul dintre ei are 14 ani, iar celălalt 9 . I-ați văzut?

 

 


UPDATE: Cei doi minori au fost găsiți!

„Cei doi minori mediatizați la data de 29 septembrie, din municipiul Cluj - Napoca au fost depistați. Pe durata plecării nu au fost victimele vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.


....................................................................................

Un  minor în vârstă de 14 ani , din municipiul Cluj-Napoca,  județul Cluj, a plecat de la locuința sa, în data de 27 septembrie a.c., însă nu s-a mai întors  la domiciliu.


Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, minorul MOLDOVAN JOSEMI ALEXANDRU-MARIUS, în vârstă de 14 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuința sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Un minor în vârstă de 9 ani , din municipiul Cluj-Napoca,  județul Cluj, a plecat de la locuința sa, în data de 27 septembrie a.c., însă nu s-a mai întors  la domiciliu.


Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, minorul MOLDOVAN ARMANUT-SERGIU, în vârstă de 9 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuința sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

CITEȘTE ȘI:


FOCAR de COVID-19 la Cluj! Mai multe persoane infectate la un centru de bătrâni din Câțcău

 

Trei mașini s-au IZBIT violent! Motorul unei mașini a plonjat într-o pădure de lângă drum

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter