Actualitate

HOROSCOP 29 septembrie 2020. Surprize de proporții pentru Capricorn. Racii au nevoie de mai multă distracție

Horoscop 29 septembrie 2020. Leii se simt dați la o parte de cercul social. Ce se întâmplă cu Berbecii?

HOROSCOP 29 septembrie 2020. Surprize de proporții pentru Capricorn. Racii au nevoie de mai multă distracție. HOROSCOP 29 septembrie 2020. Surprize de proporții pentru Capricorn. Racii au nevoie de mai multă distracție.

 

 


Horoscop 29 septembrie 2020. Ce au pregătit astrele pentru ultimele zile de toamnă? Gemenii au șansa de a-și întâlni sufletul pereche. Taurii vor pleca în vacanță?

 


Berbec

Confortul casei, al prietenilor și al familiei te va ajuta să te simți liniștit în aceste momente, când lucrurile nu sunt întocmai așa cum îți dorești. Oamenii cărora le pasă cel mai mult de tine îți vor fi alături cu sfaturi și vorbe bune. Lasă timpul să treacă pentru că lucrurile se vor așeza într-un final.


Horoscop 29 septembrie 2020. Taur

Dacă plănuiești o călătorie curând, ar trebui să te asiguri că ai toate detaliile puse la punct. Confirmă datele și locațiile, verifică traseele și orele. S-ar putea întâmpla ceva ce te va determina să regândești un aspect al călătoriei tale. Dacă vei pleca singur, asigură-te că toate vor fi precum le-ai plănuit.

Gemeni


Ai putea avea parte de un moment de neuitat astăzi, odată ce descoperi ceva nou. Totuși, va trebui să depui mai mult efort pentru a-l găsi. Nu lăsa nici o piatră neridicată în căutarea de noi atracții și sunete. Într-un colț ai putea găsi noua ta iubire. Fii minuțios azi, deblochează-ți curiozitatea și las-o să te ducă oriunde vrea să te ducă.

Rac


Creierul tău are nevoie de o dietă echilibrată, asemenea corpului. Îl hrănești cu prea multe informații seci și detaliate și nu cu ceva distractiv. Distracția e la fel de importantă precum învățarea și este nevoie să înțelegi că aceste două lucruri nu se exclud reciproc. Ai putea învăța ceva nou și distractiv, precum un sport, un dans sau un tip de muzică.

Leu

Dacă o propunere recent lansată grupului tău de prieteni nu a fost primită cu entuziasmul la care te așteptai, să nu crezi că nu e pe placul nimănui. S-ar putea să nu fie pregătiți să se implice. Mai așteaptă puțin. Prietenii tăi au multe pe cap și vor reveni la tine când pot. Dacă toți sunt ocupați, încearcă să fii mai flexibil.

Horoscop 29 septembrie 2020. Fecioară

Ambițiile tale devin din ce în ce mai sănătoase. Te apuci de noi proiecte și stabilești noi relații. Ești atât de ocupat să începi lucruri noi, încât îți va fi imposibil să faci un pas în spate și să te relaxezi. Trebuie să iei o pauză și să nu sari peste de dragul unui avans. Ține capul sus și nu te lasă purtat de val.

Balanță

Spre deosebire de alte zile, azi nu simți nevoia să lucrezi cu alte persoane. Există o posibilitate de confruntări de personalitate și probleme vechi care apar între tine și altcineva. Evită orice echipă sau grup. Este mai bine să lucrezi singur.

Scorpion

Când vei da de gustul puterii, vei vedea unde vrei să meargă lucrurile. Ambiția ta se trezește și va fi înfometată de noi provocări și oportunități! Când vezi o șansă, începi să faci lucrurile să se întâmple, ar trebui să lași orice altceva deoparte și să urmărești oportunitățile. Amână-ți planurile sociale, dacă e necesar.

Săgetător

Ești dominat de fel și fel de contradicții. Sentimentele tale se schimbă de la o oră la alta, inclusiv în plan sentimental, astfel că există riscul să apară certuri între tine și partenerul de viață. Conflicte pot apărea și la locul de muncă, de aceea trebuie să fii ponderat și să nu te implici în discuții care nu te privesc.

Horoscop 29 septembrie 2020. Capricorn

Azi nu este o zi pentru riscuri. La locul de muncă, încearcă să dai tot ce ai mai bun și să-ți faci sarcinile cât mai bine. Planul financiar în care te afli nu este de durată și soarele va răsări din nou pe strada ta, aducând câștiguri noi. Viața amoroasă aduce surprize de proporții!

Vărsător

Concentrează-te mai tare pe a economisi bani decât pe a-i cheltui. Dacă nu, să nu te mire strânsoarea pe care o vei resimți în perioada următoare. Aceste economii te vor ajuta să plănuiești o excursie în viitorul apropiat, în caz contrat, vei fi nevoit să stai acasă și prietenii tăi se vor distra fără tine.

Pești

Cineva apropiat trece prin unele probleme de care nu ești conștient, deci încearcă să-i fi alături, să observi schimbările prin care trece și momentele de neliniște. Discută, oferă sfaturi și suport emoțional. Lucrurile vor fi bine la final, dar în prezent, acea persoană are nevoie de atenția ta.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop mai 2020. Zodii care atrag banii ca un magnet

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter