Actualitate

Alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a câștigat Primăria Timișoarei. Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea

Nicolae Robu (PNL) și-a recunoscut înfrângerea în alegerile pentru primăria Timișoarei în fața lui Dominic Fritz (USR - PLUS).

Alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a câștigat Primăria Timișoara. Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea Alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a câștigat Primăria Timișoara. Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea

 

 


Primarul PNL Nicolae Robu a pierdut alegerile în favoarea lui Dominic Firtz, canidatul USR-PLUS la Primăria Timișoarei.

 


„Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimis până în ultimul moment dar diferența este mare ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele (...) Nu am nicio suferință. Înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani. Asta e viața, fără regrete!”, a spus Nicolae Robu.

O numărătoarea paralelă realizată de observatorii Alianței USR - PLUS indica faptul că Dominic Fritz a obținut peste 50 la sută din voturi în 15 din cele 16 secții din Timișoara unde numărătoarea s-a încheiat, dintr-un total de 207 secții votare.


CITEȘTE ȘI

REZULTATE EXIT-POLL alegeri locale 2020. Capitală: Nicușor Dan 47,2%, Gabriela Firea 39%

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter