Actualitate

HOROSCOP 28 septembrie 2020. Motive de sărbătoare pentru Lei, Gemenii au probleme cu cariera lor

Horoscop 28 septembrie 2020. Scorpionii au parte de probleme grave. Peștii au nevoie de o schimbare profesională.

HOROSCOP 28 septembrie 2020. Motive de sărbătoare pentru Lei, Gemenii au probleme cu cariera lor HOROSCOP 28 septembrie 2020. Motive de sărbătoare pentru Lei, Gemenii au probleme cu cariera lor

 

 


Horoscop 28 septembrie 2020. Balanțele sar în ajutorul celor dragi, iar Capricornul își pierde speranța.

 


Berbec

Ai avut parte de câteva zile pline și nu ai prea avut timp să faci mai nimic pentru tine. Această zi poate veni cu vești bune pentru tine sau pentru cei apropiați, dar oricum ar fi este un motiv de sărbătoare, iar seara de luni se lasă cu petreceri, zâmbete și voie bună.


Horoscop 28 septembrie 2020. Taur

O discuție cu cineva apropiat ție te lasă cu impresia că faci ceva greșit și ai dreptate. Chiar dacă în momentul de față nu ai probleme financiare, ar fi o idee bună să strângi puțin cureaua, pentru că vei vedea ulterior că acest lucru îți va aduce beneficii mari. De asemenea, ar fi bine să vezi un medic din cauza stării tale de sănătate.

Gemeni


Ai unele griji cu privire la carieră ce nu îți dau pace. Ar fi momentul să rezolvi această problemă odată pentru totdeauna. Dacă o ignori, neliniștea te va bântui constant. Oamenii din jurul tău sunt alături de tine, în cazul în care simți nevoia să te descarci lor.

Rac


Schimbările profesionale nu te-au afectat în mod direct, lucru care te face să simți o stabilitate profesională care nu poate fi zdruncinată nici cum. Ai putea avea parte de mici conflicte cu partenerul de viață din cauza unor gelozii nefondate.

Leu

E o zi cu motiv de sărbătoare din cauza unui proiect profesional sau o schimbare majoră în acest sens. Partenerul de viață se simte exclus din cercurile tale și există posibilitatea să dorească să petreceți mai mult timp împreună.

Horoscop 28 septembrie 2020. Fecioară

E o zi plină și ești atât de ocupat încât e greu de spus dacă vei reuși să îți termini toată treaba.  Ar fi o idee bună să îți împarți sarcinile pentru că extenuarea nu este o idee bună. Acasă lucrurile merg bine și partenerul de viață te poate surprinde cu o cină romantică.

Balanță

Agitație din jurul tău te lasă rece. Oamenii tind să irosească energie pe lucruri care, după părerea ta, nu aduc nici un beneficiu, dar tu nu faci la fel. Ai o stare de spirit pozitivă și te detașezi de muncă, în momentul în care părăsești acel loc. Partenerul de viață are parte de greutăți, iar tu îi ești alături.

Scorpion

Ai parte de probleme în viața amoroasă. Se poate să apară un conflict cu partenerul de viață sau să își piardă speranța în a-și găsi unul, dacă nu are. Ar putea apărea unele câștiguri financiare, care provin din vânzarea unor obiecte de care voiai să te desparți.

Săgetător

Ești plictisit și nu ai chef de job, vrei o vacanță lungă, însă ești conștient că ți-o vei putea permite doar prin multă muncă. S-ar putea să apară supărări în relația cu partenerul de viață, dar nu ai energia necesară să le rezolvi, așa că se vor rezolva de la sine.

Horoscop 28 septembrie 2020. Capricorn

Îți pierzi speranța cu privire la revenirea unor vechi obiceiuri profesionale. Lucrurile s-au schimbat și nu dau semne că se vor schimba prea curând. Ai de ales între a accepta ce o să aducă viitorul și a renunța la acest loc de muncă. Decizia îți aparține.

Vărsător

Pe plan profesional, ești pe drumul cel bun, după atât de multe nopți nedormite. Îți place ce faci acum și ai motive să speri că lucrurile vor fi și mai bune pe viitor. În plan sentimental, ești confuz și poate ar fi mai bine să continui singur o perioadă.

Pești

Problemele financiare atrag o stare de nervozitate care nu rezolvă nimic. Trebuie să ai răbdare să avansezi sau să cauți un alt loc de muncă care să te avantajeze mai bine din punct de vedere financiar. Partenerul de viață nu a fost foarte înțelegător în ultima perioadă, lucru care te-a determinat să te îndepărtezi.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai norocoase zodii pe plan financiar în 2021

 

 

 

abonare newsletter