Actualitate

Razie la Cluj! Polițiștii au dat zeci de amenzi

Polițiștii clujeni au desfășurat mai multe activități pe plan local. În urma activităților s-au aplicat mai multe sancțiuni.

 

 


În ziua de 24 septembrie, polițiștii clujeni au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale. Polițiștii au depistat 17 conducători auto care se deplasau cu autovehiculele având o viteză peste limita legală. Pentru patru conducători s-a impus aplicarea măsurii complementare de suspedare a exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Pentru efectuarea unor depăşirii neregulamentare au fost reţinute alte 2 permise de conducere.


114 sancțiuni contravenționale în data de 23 septembrie

Pe data de 23 septembrie în intervalul orar 17 :00-19 :00, polițiști au desfășurat o acțiune în municipiul Cluj-Napoca, fiind legitimate peste 200 de persoane şi au fost verificate 178 de vehicule.

În urma neregulilor constatate un fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale.


„Astfel, pentru depăşirea limitei legale de viteză, poliţiştii au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, iar ca măsura complementară, au fost reţinute 4 permise de conducere.

Totodată, au fost aplicate sancţiuni pentru folosirea telefonului mobil, lipsa centurii de siguranţă dar şi pentru alte abateri ale normelor rutiere, care au impus reţinerea altor  5 permise de conducere”, a declarat IPJ.


Peste 380 de persoane legitimate în perioada 21-24 septembrie

În perioada 21-24 septembrie, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au desfășurat mai multe acțiuni în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranșă publică. În urma activităților, au fost legetimate peste 380 de persoane.

„Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 380 de persoane și verificate 80 de vehicule. Totodată, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni.


Dintre acestea, 39 au fost aplicate pe fondul nerespectării normelor de circulație rutieră, iar peste 35 de persoane au fost sancționate în conformitate cu Legea 61/1991, privind încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, potrivit IPJ.

CITEȘTE ȘI:

Captură URIAȘĂ de droguri, electronice și un pistol! 12 traficanți au fost prinși de poliția din Cluj. FOTO

 

 

 

abonare newsletter