Actualitate

Accident în Turda. O femeie a fost transportată la spital

Accident pe strada Doctor Ioan Rațiu din Turda. O femeie de 33 de ani a intrat într-o mașină deoarece nu a păstrat distanța necesară. În urma evenimentului, o persoană a ajuns la spital.

 

 


 

 Astăzi a avut loc un accident pe strada Doctor Ioan Rațiu din Turda. O femeie de 33 de ani  a provocat un accident pentru că nu a păstrat distanța necesară față de autoturismul aflat în fața ei. În urma evenimentului o persoană a fost rănită și trasportată la spital. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest,rezultatele fiind negative.


„O conducătoare auto de 33 de ani, din comuna Sănduleşti, care se deplasa pe strada Doctor Ioan Raţiu din municipiul Turda, din direcţia Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 67 de ani, din Turda, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului, o femeie, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani a fost transportată la o unitate medicală. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele testărilor fiind negative”, a declarat IPJ.

CITEȘTE ȘI:


ACCIDENT pe drumul Gilău-Turda: FOTO

abonare newsletter