Actualitate

Câți candidați va avea fiecare partid la alegerile locale din Cluj-Napoca

Pentru Consiliul local candidează peste 250 de persoane, iar pentru Consiliul Județean candidează peste 400 de oameni.

cati-candidati-va-avea-fiecare-partid-la-alegerile-locale-din-cluj-napoca cati-candidati-va-avea-fiecare-partid-la-alegerile-locale-din-cluj-napoca

 

 


Alegerile locale din acest an vor avea loc pe data de 27 septembrie în mai multe unități de învățământ din Cluj-Napoca. Numărul total de candidați la Consiliul local este de 266 de persoane. Iar pentru Consiliul Județean sunt înregistrați 413 candidați, potrivit unui comunicat de presă.

 


Lista cu numărul total de candidați pentru fiecare partid

1. PNL -34 de candidați la Consiliul Local, 45 candidați pentru Consiliul Județean, 1 candidat la postul de primărie, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
2. PSD – 34 de candidați la Consiliul Local, 45 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
3. UDMR-32  candidați la Consiliul Local, 45 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
4. Alianța USR PLUS- 22 candidați la Consiliul Local, 27candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
5. PMP- 34  candidați la Consiliul Local, 45 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
6. PLD- 8 candidați la Consiliul Local, 16 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar.
7.Pro România- 34 candidați la Consiliul Local, 45 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
8. PRM -13 candidați la Consiliul Local, 36 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
9. Forța Națională -19 candidați la Consiliul Local, 27 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar
10. AUR- 16 candidați la Consiliul Local, 17candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
11. PPU- 31 candidați la Consiliul Local
12. PSR- 28 candidați la Consiliul Local
13. PRR- 7 candidați la Consiliul Local, 6 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar
14. Partidul Verde- 5 candidați la Consiliul Local, 4 candidați Consiliul Județean, 1 candidat pentru postul de primar, 1 candidat pentru postul de președinte la Consiliul Județean.
15. Alternativa Dreaptă- 6 candidați la Consiliul Local, 1 candidat pentru postul de primar
16. PRN -2 candidați la Consiliul Local,1 candidat pentru postul de primar.

CITEȘTE ȘI:


Se ÎNCHID școlile din Cluj pentru alegeri! Care sunt cele 3 zile în care vor fi închise?

 

Restricții de circulație pe câteva străzi din Cluj cu ocazia Campionatului Național de Raliuri

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter