Actualitate

Bărbatul care și-a ucis copilul de 8 ani are regrete. A renunțat la avocat și vrea să fie condamnat

Bărbatul din Cluj care și-a ucis băiețelul de 8 ani, are acum regrete în pușcărie. A renunțat la avocat și vrea să fie condamnat.

Bărbatul care și-a ucis copilul de 8 ani are regrete. A renunțat la avocat și vrea să fie condamnat Bărbatul care și-a ucis copilul de 8 ani are regrete. A renunțat la avocat și vrea să fie condamnat

 

 


Tatăl ucigaș a mărturisit că regretă fapta, dar că și-a întrebat fiul dacă vrea să meargă împreună la îngeri și că băiatul a fost de acord.

 


Surse din anchetă, citate de Kanal D, susțin că, după atâtea săptămâni în detenție, tatăl criminal s-a resemnat. A renunțat la dreptul de a avea un avocat și a primit un apărător din oficiu. Remușcările l-au facut să nici nu mai conteste măsura arestului preventiv.

Băiețelul în vârstă de 8 ani era dat dispărut de mama sa de pe 25 iulie, după ce și-a petrecut vacanța cu tatăl său. În 28 iulie, oamenii legii l-au găsit pe băiat mort, pe bancheta din spate a mașinii tatălui, în județul Cluj. Copilul era înjunghiat în piept. La scurt timp după descoperirea macabră, organele de poliție au reuşit să îl identifice pe tatăl bănuit de fapta abominabilă.


În momentul în care a dat cu ochii de poliţişti, Takács György, de profesie taximetrist, a încercat să se sinucidă. Tatăl copilului abandonat în mașină, după ce a fost ucis, s-a înjunghiat în zona pieptului și și-a tăiat venele, crezând astfel că va scăpa de pedeapsa aspră pe care o riscă în urma crimei odioase pe care a comis-o fără să se gândească prea mult la consecințe.

 


CITEȘTE ȘI

Băiatul de 8 ani, ucis de tatăl său, a fost condus pe ultimul drum. Mesajul sfâșietor al mamei

Ultimele Stiri
abonare newsletter