Actualitate

Alte trotinete electrice aruncate în Canalul Morii! FOTO

Două trotinete electrice au fost aruncate astăzi în Canalul Morii. Oamenii au făcut din ce în ce mai multe reclamații cu privire la modul de folosire și parcare a trotinetelor.

 

 


Trotinetele electrice au devenit un chin pentru clujeni, deoarece oamenii care le folosesc nu respectă regulile de circulație și de parcare. Astăzi au fost aruncate două trotinete în Canalul Morii, dar nu este prima dată când se întâmplă asta. În urmă cu trei săptămâni, o altă trotinetă a ajuns în același canal.

Utilizatorii trebuie să parcheze trotineta în centrul orașului, în zona verde marcată pe hartă în aplicație. Dacă persoana parchează trotineta în afara zonei marcate pe hartă va fi penalizată cu suma de 150 de lei, potrivit regulilor impuse de firma Bolt.


Emil Boc susține că aceste trotinete nu trebuie eliminate, doar că firmele care se ocupă de închirierea lor au acționat grești, intrând în orașe fără aprobarea administrației locale.

În ultimele luni, pozele și reclamațiile cetățenilor cu privire la parcarea acestor trotinete au împânzit site-urile de socializare.


Sursă foto:  Facebook Info Trafic Cluj

CITEȘTE ȘI:


Transport în comun NEPOLUANT în toată ZONA METROPOLITANĂ, până în 2028

 

Aproape 200 de amezi, date de polițiști în Cluj-Napoca. Ce nereguli au constatat?

 

abonare newsletter