Actualitate

Asociația Blondie: un zbor pentru un campion mondial la karate

Asociația Blondie pregătește un zbor pentru a ajuta o persoană la nevoie, un multiplu campion național, european și mondial la karate, din Cluj-Napoca la Barcelona.

Asociația Blondie: un nou zbor pentru un campion mondial la karate Asociația Blondie: un nou zbor pentru un campion mondial la karate

 



Este vorba despre Florin Mureșan, care a rămas paralizat, vara trecută, după ce și-a fracturat coloana cervicală. Acest lucru s-a întâmplat când Florin era în vacanță și a sărit în piscină, lovindu-se cu capul de beton.


 

Tânărul de 28 de ani din Hunedoara a adus nenumărate medalii pentru România și este angajat al Penitenciarului Arad.


În urma nenorocirii, colegii și prietenii lui s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au încercat să adune bani pentru operațiile de care Florin are nevoie pentru a putea păși din nou.

Federația Română de Karate Tradițional a făcut apel la cei care-l pot ajuta pe Florin în clipele delicate prin care trece. Sportivul are nevoie de operații și tratament pentru lungul proces de recuperare care îl așteaptă.


Mesajul emoționant al lui Florin

 


Florin este un om cu un suflet de o bunătate ieșită din comun, o persoană pentru care nimic nu a fost niciodată imposibil, dar care abia acum înfruntă cea mai importantă luptă din viața sa.

Asociația Blondie a sărit în ajutorul lui Florin, astfel încât, marți, 22 septembrie, tânărul va zbura din Cluj la Barcelona pentru a beneficia de operația necesară ca să poată păși din nou.

Ultimele Stiri
abonare newsletter