monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident rutier la ieșire din Baciu. O femeie a murit! FOTO-VIDEO

O femeie de 40 de ani a decedat în urma accidentului produs la ieșire din Baciu.

Accident rutier la ieșire din comuna Baciu. VIDEO

 

 


Accidentul s-a produs miercuri, 16 septembrie, când un bărbat de 47 de ani, din comuna Cornești, s-a angajat în depășire pe DN1F E81, din direcția Zalău - Cluj-Napoca.

 


O femeie a murit

Acesta a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Apahida.

„La accidentul de la ieșirea din localitatea Baciu spre Mera, au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se aflau două persoane încarcerate, în stare de inconștiență.
S-au început imediat operațiunile de descarcerare și acordare a asistenței medicale celor două persoane încarcerate, respectiv un bărbat și o femeie de circa 40 de ani. Femeia încarcerată nu mai prezenta semnale vitale, iar după scoaterea acesteia s-au început manevrele de resuscitare, însă corpul femeii nu a mai răspuns acestora. Bărbatul a fost extras după aproximativ 30 de minute de eforturi depuse de către pompieri și personalul medical, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale”, a declarat ISU Cluj.


În urma evenimentului, a rezultat decesul unei femei de 41 de ani, din comuna Corneşti, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani. Alte 3 persoane au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


HOROSCOP 16 septembrie 2020. Peștii au parte de o lecție de viață. Ce zodie are noroc din punct de vedere sentimental?