Actualitate

Încă două săptămâni până la alegeri! Mesajul primarului Emil Boc, la final de mandat

Duminică, 27 septembrie, clujenii sunt așteptați la urne, unde își vor alege primarul pentru următorii 4 ani, dar și consilierii locali și județeni.

Încă două săptămâni până la alegerile locale! Mesajul lui Emil Boc, la final de mandat Încă două săptămâni până la alegerile locale! Mesajul lui Emil Boc, la final de mandat

 

 


În ultima ședință din acest mandat, primarul Emil Boc a transmis un mesaj colegior săi din Consiliul Local, dar și clujenilor, arătând că, în ultimii partu ani, administrația „a dus Clujul pe primul loc în România”.

 


„Nu ştiu dacă va mai fi vreo şedinţă sau nu de Consiliu Local, dacă va mai fi, voi relua acelaşi mesaj: în primul rând, vreau sa vă mulţumesc dragi colegi pentru efortul comun pe care l-am făcut în aceşti 4 ani, să ducem Clujul acolo unde este şi cred că 3 lucruri pot fi spuse şi cu care ne putem mândri fiecare dintre noi, şi în acelaşi timp să lăsăm moşternire pentru cei care vor conduce Clujul după 27 septembrie, prin votul clujenilor.

Cred că este un mandat care a dus Clujul pe primul loc în România şi este un oraş de referinţă în Europa şi un oraş magnet, este mandatul care a dublat economia Clujului, prin investiţii şi locuri de muncă bine plătite şi este mandatul care a gestionat până acum, bine, prima pandemie după cel de-al doilea Război Mondial şi care ne-a pus foarte multe probleme. Sunt lucruri pentru care putem merge acasă liniştiţi, sunt lucruri care puteau fi făcute mai bine, mai repede, dat întotdeauna am respectat legea. Am construit împreună oraşul în care fiecare să se simtă acasă, poate aceasta este cea mai mare realizare a noastră, a tuturor, indiferent de culoare politice, etnie sau opţiune. A meritat”, a transmis primarul Emil Boc.


14 candidați pentru funcția de primar, la alegerile din 27 septembrie

Nu mai puțin de 14 candidați s-au înscris în „bătălia” pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. Aceștia sunt:

- Emil Boc – Partidul Național Liberal (PNL)


- Dan Cristian Codrean – PRO România

Emanuel-Dumitru Ungureanu – Alianța Uniunea Salvați România – Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (USR-PLUS)


Csoma Botond – Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR)

Bogdan Gârbovan – Partidul Verde

Radu Călin Lupaș – Partidul Republican

Sorin-Valeriu Naș – Partidul Forța Națională

Paul Eugen Siserman – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)

- Adela-Dorina Mîrza – Partidul Alternativa Dreaptă (AD)

- Simona-Teodora Roșca-Neacșu – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)

- Avram Fițiu – Partidul Mișcarea Populară (PMP)

Valentin Claudiu Cuibus – Partidul Social Democrat (PSD)

- Daniela Gîfu – Partidul România Mare (PRM)

- Petru Mîndru – Partidul România Noastră (PRN).

 

CITEȘTE ȘI

Alegeri Locale 2020. Tot ce trebuie să știi despre scrutinul din 27 septembrie

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter