Actualitate

Șoferul rănit grav în accidentul din Răscruci refuză transfuzia de sânge. Medicii caută tratamente alternative

Şoferul unui TIR care a fost implicat vineri într-un accident, în Răscruci, nu acceptă transfuzii de sânge, din motive religioase.

Șoferul rănit grav în accidentul din Răscruci refuză transfuzia de sânge. Medicii caută tratamente alternative Șoferul rănit grav în accidentul din Răscruci refuză transfuzia de sânge. Medicii caută tratamente alternative

 

 


Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost strivit în cabina camionului pe care îl conducea într-un accident rutier. Şoferul, ajuns în stare gravă la spital, nu acceptă transfuzii de sânge, din motive religioase. Medicii au fost înştiinţaţi chiar de soţia bărbatului, care le-a prezentat documente care atestă că soţul ei refuză transfuziile, scrie observatornews.ro.

 


Soția șoferului a prezentat documentele prin care soțul ei refuză să i se facă transfuzii.

Accident grav la Răscruci, vineri

În jurul orei 10, vineri, două echipaje autospeciale de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate cu privire la un accident rutier grav, la Răscruci. Odată ajunși la fața locului, echipajele au găsit șoferul TIR-ului încarcerat în cabină, în stare de inconștiență.


Pe drumul la spital, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa. A ajuns în stare extrem de gravă la Urgenţe şi a intrat direct în sala de operaţie. Lupta medicilor este însă îngreunată de decizia bărbatului de a refuza transfuziile de sânge. Soţia şoferului le-a înmânat medicilor documente semnate chiar de el prin care refuză intervenţia din motive religioase.

„Este cu o politraumă, cu traumatism cranio-cerebral, cu alterarea stării de conştienţă care a impus o intubaţie imediată, asociat având contuzie cervicală toraco-abdominală şi cu fracturi multiple şi plăgi ale membrelor inferioare. În evoluţie, având în vedere leziunile, s-ar putea să fie nevoie de transfuzie”, a declarat Adela Golea, șefa UPU Cluj, potrivit sursei citate.


 

CITEȘTE ȘI


ACCIDENT rutier într-o localitate clujeană. Circulația este blocată FOTO/VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter