Actualitate

HOROSCOP 13 septembrie 2020. Scorpionii au noroc la bani. Care nativ are parte de multă agitație?

Horoscop 13 august 2020. Vești bune pentru nativii care sunt în căutarea unui partener!

 

 


Horoscop 13 septembrie 2020. Ce au pregătit astrele pentru nativi? Schimbări pe plan personal pentru nativii Fecioară.

 


Berbec

Te simți copleșit de emoție și vei descoperi că ai foarte multe motive de bucurie. Ai putea primi o veste de milioane din partea rudelor, fiind vorba poate de un bebeluș sau o sarcină neașteptată.


Horoscop 13 septembrie 2020. Taur

Pentru tine se anunță a fi un weekend foarte agitat. Vei descoperi relativ repede că planurile de acasă nu coincid adesea cu cele din târg pe propria piele. Trebuie să te calmezi, altfel riști o ceartă cu persoana iubită.

Gemeni


Ai parte de o duminică pe placul tău. Te relaxezi mai mult ca de obicei și vei putea avea parte de noi viziuni și idei foarte bune, pe care să le pui în practică.

Rac


Ai nevoie de mai multe clipe în care să te bucuri de răsfăț. De aceea ai putea apela la anumite activități care să fie pe măsura așteptărilor tale. Nu este exclusă o vizită la coafor sau o programare pentru un masaj.

Horoscop 13 septembrie 2020. Leu

Vei putea constata cu stupoare că ai probleme financiare, însă nu din vina ta. Locul de muncă pe care îl ai scârțâie din pricina unor nereguli care ies la iveală abia acum. Atât tu cât și colegii vor avea un șoc.

Fecioară

Fecioarele se simt mai deschise ca oricând noilor provocări. Lucrurile s-au așezat bine în viețile lor și se simt mulțumite de toate realizările avute până acum. De aceea ar putea să se bucure chiar de o vacanță, drept recompensă.

Balanță

Ai nevoie de multă muncă de convingere duminică. Apropiații tăi vor încerca să te scoată din casă și să te invite la o petrecere, dar tu refuzi orice invitație.

Horoscop 13 septembrie 2020. Scorpion

Ai avut nevoie să îți găsești un partener stabil pentru a putea vedea lucrurile foarte clar. Cei aflați în căutarea sufletului pereche pot întâlni și ei o persoană foarte specială.

Săgetător

Săgetătorii au mare noroc la bani, duminică. Ei vor constata că au de încasat o sumă destul de însemnată, de care au uitat total. Ar putea fi vorba de o datorie ce le este achitată întâmplător.

Capricorn

Ești din ce în ce mai stresat atunci când te gândești la locul tău de muncă. Ai putea medita ceva mai amplu asupra problemelor în care te regăsești și să faci un pas decisiv în eliminarea lor.

Vărsător

Pe cei din zodia Vărsător îi supără o amânare, din partea unui apropiat. Nu trebuie să se grăbească și să judece până nu află întreaga poveste.

Horoscop 13 septembrie 2020. Pești

Peștii află că cineva drag lor se mută sau intenționează să plece pentru o vreme. Este un aspect ce îi stresează peste măsură. Odată ce se vor calma vor putea înțelege că nu pot controla tot ce se întâmplă în viețile lor.

CITEȘTE ȘI:

O viperă de 20 cm zărită pe o stradă din Cluj FOTO

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter