monitorulcj.ro Menu
Actualitate

O tânără „ciudată“ a băgat spaima în locuitorii din Mănăștur. E agresivă și urmărește oamenii pe stradă!

Mai mulți clujeni din cartierul Mănăștur s-au plâns că o tânără „ciudată” îi agresează verbal pe stradă și îi urmărește. Oamenii sunt speriați de comportamentul ei, dar nimeni nu a depus plângere la Poliție.

o-tanara-ciudata-a-bagat-spaima-in-locuitorii-din-manastur_e-agresiva-si-urmareste-oamenii-pe-strada

 

 


Mai mulți locuitori din cartierul Mănăștur s-au plâns că o tânără este agresivă și îi urmărește. Tânăra se plimbă prin cartier și agresează mai mulți oameni. O femeie ne-a semnalat problema și afirmă faptul că fata ei a fost urmărită ieri de această tânără, în jurul orei 17:00.

 „Fetița mea se îndrepta spre Calea Florești și a fost urmărită de o tânără blondă, slabă la față, care era îmbrăcată într-un trening negru. Fata mea când a văzut că este urmărită a început să fugă, iar tânăra a început să o urmărească”, a declarat femeia.


În această dimineață, aceeași tânără agresa oamenii care stăteau la coadă la Banca Transilvania. Potrivit femeii, tânăra s-a speriat când a fost amenințată că va fi chemată poliția și a fugit spre taximetrele parcate.

„Am crezut că fetița mea a exagerat când mi-a povestit, dar în această dimineață eram la coadă la Banca Transilvania și era aceeași tânără, fata mea a recunoscut-o. S-a legat de mai mulți oameni care stăteau la coadă, iar una dintre doamne a amenințat-o că va chema poliția”, a spus femeia.


Femeia nu știe de ce a urmărit-o pe fetița ei sau de ce este agresivă, dar afirmă faptul că oamenii erau foarte revoltați de prezența ei.

„Nu știu de ce a urmărit-o pe fetița mea, a întrebat-o cum o cheamă, dar fata mea nu i-a răspuns. Am auzit când stăteam la coadă oamenii care erau foarte revoltați și spuneau că este drogată. Eu m-am grăbit la serviciu și nu am apucat să discut cu oamenii. La un moment dat tânăra a scos din buzunar o mână plină cu hârtii și bani, în timp ce vorbea cu o doamnă de la coadă”, spune femeia.


Secția de Poliție nr. 4 din Mănăștur nu a primit nicio reclamație cu privire la cele întâmplate.

CITEȘTE ȘI:


Aproape toţi maghiarii din Transilvania cred că trebuie să înveţe limba română

 

Masca acoperă „urechile” celor care citesc pe buze! Surdo-muții comunică dificil din cauza măștilor