Actualitate

Bogdan Pivariu (PNL) vrea să ducă Floreștiul la nivelul Clujului: „Trebuie să accesăm proiecte europene pentru a deveni o comună smart”(P.E)

Bogdan Pivariu, candidatul PNL la primăria Florești, își dorește să ridice comuna la un alt nivel din punct de vedere al digitalizării.

Bogdan Pivariu vrea să ducă Floreștiul la nivelul Clujului:„Trebuie să accesăm proiecte europene pentru a deveni o comună smart” Bogdan Pivariu vrea să ducă Floreștiul la nivelul Clujului:„Trebuie să accesăm proiecte europene pentru a deveni o comună smart”

 

 


Bogdan Pivariu are planuri mari înaintea alegerilor locale din 27 septembrie și speră că în viitorul apropiat cetățenii din Florești se vor putea bucura de o platformă digitală care să permită plata taxelor online, dar și rezolvarea altor probleme printr-un singur click.

„În toată perioada pandemiei ne-am dat seama cu toții de rolul important pe care îl are digitalizarea în viețile noastre. Suntem la un click distanță de tot ce ne dorim. Floreștiul joacă un rol extrem de important în dezvoltarea zonei metropolitane, iar alături de Emil Boc vom încerca să ducem Floreștiulacolo unde vrem. Primăria Cluj-Napoca a implementat foarte multe proiecte inteligente și vrem să aducem și noi o parte dintre ele în Florești.”, a spus Bogdan Pivariu în cadrul unei conferințe de presă.


Candidatul PNL își dorește să acceseze cât mai multe fonduri europene pentru achiziționarea unor tablete pentru elevi, dar și un catalog online pentru cadrele didactice.

„Vreau să implementăm proiecte inteligente, prin care să reducem costurile în toate domeniile, să reducem consumul de energie și să protejăm mediul înconjurător. Vreau să implementăm conceptul de smart village. Vom accesa fonduri europene prin care vom achiziționa tablete pentru elevi, dar și o aplicație pentru un catalog online.”, a mai declarat Pivariu.


Daniel Buda militează pentru o piață volantă în Florești

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, este de părere că locuitorii comunei Florești au nevoie de piețe volante bine organizate pentru a beneficia de produse proaspete și la un preț accesibil.

„În comunitatea  din Florești există un număr important de fermieri cu un număr mare de animale. Vreau ca oamenii din Florești să se bucure de piețe volante pentru a putea beneficia de alimente proaspete la prețuri accesibile. E foarte important să știm că există foarte mulți bani europeni care sunt puși la dispoziție pentru digitalizare în toate domeniile. Pandemia ne-a aratăt cât de importantă este digitalizarea”, a spus europarlamentarul.
(Publicat de SC Monitorul de Cluj SRL, la comanda Partidului Național Liberal Cluj. CUI: 21200012)

Ultimele Stiri
abonare newsletter