Actualitate

Accident grav între Turda și Cluj-Napoca! Patru persoane au fost transportate la spital

Trei mașini au fost implicate într-un accident pe drumul ce face legătura între Cluj-Napoca și Turda.

 

UPDATE: Traficul a fost reluat în zonă.


„Un conducător auto de 38 de ani, cetățean strain, care se deplasa pe DN1 E60, din direcția Turda spre Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulatie, moment în care, un conducător auto de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa în aceeași direcție, pe banda a doua, pentru a evita impactul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcția Cluj-Napoca spre Turda, condus de un bărbat de 47 de ani, din Turda.
În urma evenimentul, patru persoane au fost transportate ala o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost tesțati cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative.”, a transmis IPJ Cluj.

„O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 19.10, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Copăceni.Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Cinci persoane au fost consultate de către salvatorii prezenți la fața locului, dintre care 4 au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente și cooperante.”, a transmis ISU Cluj.


Traficul este blocat pe sensul de mers Turda - Cluj-Napoca din cauza unui accident produs pe raza localității Copăceni. Trei autoturisme au fost implicate.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter