monitorulcj.ro Menu
Actualitate

HOROSCOP 2 septembrie 2020. Berbecii se simt vinovați. Săgetătorii sunt creativi

Horoscop 2 septembrie 2020. O zi grozavă, plină de surprize și schimbări. Ce fac Balanțele în situația dată?

HOROSCOP 2 septembrie 2020. Berbecii se simt vinovați. Săgetătorii sunt creativi

 

 


Horoscop 2 septembrie 2020. Fecioarele trebuie să-și stăpânească curiozitatea și să nu iasă din zona de confort. Gemenii au parte de o zi aglomerată.

 


Berbec

Simți o presiune sufletească azi din cauza unor lucruri lăsate nerezolvate. Dacă ai greșit cuiva, ar fi momentul potrivit să spui că îți pare rău. Lucrurile ar putea reveni la normal, dacă discuți și ești sincer cu persoana respectivă. Fii mai înțelegător și s-ar putea să obții acea liniște sufletească pe care ți-o dorești.


Taur

Ai parte de o zi grozavă la serviciu, ba chiar ai putea obține o mărire de salariu datorită efortului depus în ultima perioadă. Dacă te-ai implicat în diferite proiecte, ați dat dovadă de colegialitate, muncă în echipă, înțelegere și devotament față de domeniul în  care activați, dar mai ales față de companie, vei fi îndelung răsplătit.


Horoscop 2 septembrie 2020. Gemeni

Gemenii trec printr-o perioadă destul de aglomerată, dar importantă. Este momentul potrivit pentru a lua decizii noi atât în dragoste, cât și în sfera afacerilor. Ia atitudine, fă unele unele schimbări și fii curajos, doar așa vei putea fi tot mai aproape de succes. Trebuie să fii pregătit pentru niște surprize frumoase.

Rac


Ești pus pe fapte mari și consideri că e o reală pierdere de timp să îl aștepți pe ceilalți să te ajungă din urmă. Și ai dreptate. Nu ține de tine să îi ajuți să țină pasul. Problemele de la locul de muncă ar putea să te facă să îți pierzi răbdarea cu toată lumea. Ai grijă, totuși, să nu lași problemele de la serviciu să îți afecteze viața privată. Oamenii la care ții nu merită tratați astfel.

Leu

Fii amabil cu toți cei care îți ies în cale, astăzi, și sigur vei face o impresie bună tuturor. Energia ta este molipsitoare, mai ales când o lași să strălucească. Este o zi minunată pentru a intra în contact cu oameni noi. Dacă aveți un interviu sau o întâlnire programată, poți fi siguri că va merge foarte bine. Tot ce oferi astăzi ți se va întoarce înzecit.

Horoscop 2 septembrie 2020. Fecioară

Nu este o zi bună pentru a explora necunoscutul. Astăzi ai face bine să rămâi cât mai aproape de casă, de ceea ce cunoști, și să nu te arunci în lucruri despre care nu știi mare lucru. Bineînțeles, îți va fi greu să îți stăpânești curiozitatea. Însă trebuie să recunoști că îți va fi mult mai confortabil în mediul pe care ți l-ai creat. Astăzi pui punct unui proiect la care ai muncit în ultima perioadă.

Balanță

Nu fii nerăbdător cu tine însuți acum. Este nevoie de timp pentru a învăța ceva nou și trebuie să îți ajustezi așteptările. Încearcă să fii mult mai realist! Pregătește-te pentru ca astăzi să te simți provocator și nu te mira dacă la sfârșitul zilei simți că ai făcut trei pași înainte și doi pași înapoi. Îți înveți limitele, iar învățarea este întotdeauna o bună petrecere a timpului tău. Aici nu există inutilitate. Totul va merita ceva mai devreme sau mai târziu.

Scorpion

Ia în considerare posibilitatea de a permite altor persoane să preia controlul în timp ce pur și simplu mergi la plimbare. Dacă lași un prieten să conducă activitatea, vei putea face ceva ce nu ai făcut până acum. Dacă lași un coleg să conducă echipa, vei vedea o nouă abordare a unui set de probleme. Și dacă te lași urmărit, vei avea în sfârșit o idee bună despre cât de dorit ești cu adevărat. A fi pasiv nu este întotdeauna un semn de slăbiciune.

Săgetător

Creativitatea ta este la cele mai mari cote acum și îți hrănește mintea câteva gânduri foarte originale. Va fi foarte distractiv să adaugi lucrurilor punctul tău de vedere original. Și deși nu tot pe ce îți pui amprenta va fi un succes uriaș, arăți lumii cum crezi că poate obține un mare câștig. Lasă manifestările tale să transmită și starea de spirit în care te afli. Poartă ceva care vă ajută să vă distanțați de mulțime. Cereți atenție. Ești pregătit pentru asta!

Horoscop 2 septembrie 2020. Capricorn

Momente dificile, miercuri, pentru unii nativi ai zodiei Capricorn. O situație stresantă și delicată îți va pune la încercare răbdarea și atenția, așa că vei avea nevoie de nervi tari și fermitate în decizie. Nu este exclus ca unii să dorească să greșești, încercând să îți pună bețe în roate. Sfatul astrelor pentru tine este să ai încredere în tine și să acționezi cum consideri că este corect.

Vărsător

Vărsătorii simt nevoie unor schimbări pe toate planurile, dar mai ales în viața personală. Cineva din trecut îți dă lumea peste cap, apar sentimente ce păreau a fi stinse de multă vreme și nu știi încotro să o iei. Este o zi care te pune în fața unor decizii complexe, iar sfatul astrelor este să te gândești bine înainte să acționezi. Tot ce trebuie să știi este că toate lucrurile vor veni la momentul potrivit, așa că nu te grăbi, dar nici nu accepta mai puțin decât meriți.

Pești

Miercuri, nativii zodiei Pești vor să evadeze și nimic nu îi poate opri. Fie că este vorba despre o călătorie neanunțată sau un proiect profesional inedit, simți nevoie unei aventuri. Le vrei pe toate și simți că nimic nu te poate opri. Sfatul astrelor pentru tine este să ai curaj și să crezi că imposibilul poate să devină realitate. Seara, un prieten apropiat îți face o propunere extrem de interesantă, pe care nu o poți refuza.

CITEȘTE ȘI:

STUDIU. Obezitatea prezintă un risc ridicat de a suferi cazuri grave de COVID-19

 

POZA ZILEI. Cum arăta fosta Primărie comunistă a Clujului în ‘89?