Actualitate

O femeie de 74 de ani a fost găsită decedată și devorată de propriile animale într-o localitate clujeană

O femeie de 74 de ani a fost găsită decedată în Cojocna, fiind devorată de proprii câini după mai multe zile în care a zăcut în curte.

O femeie de 74 de ani, găsită decedată și devorată de propriile animale O femeie de 74 de ani, găsită decedată și devorată de propriile animale

 

 


IPJ Cluj a anunțat o descoperie șocantă în localitatea Cojocna din județul Cluj. O femeie de 74 de ani a decedat în condiții suspecte, iar trupul ei a fost devorat ulterior de câinii pe care îi avea în ogradă.

„La data de 28 august anul curent, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o gospodărie din Cojocna a fost găsită o persoană decedată. La faţa locului, poliţişti au găsit cadavrul unei femei de 74 de ani, din Cojocna.
Trupul acesteia a fost transportat la I.M.L Cluj în vederea efectuării necropsiei  pentru stabilirea cauzei decesului şi împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.”,a transmis IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

 


 

Un bărbat de 68 de ani, răpus de Covid-19 la Cluj! Numărul deceselor a ajuns la 57

 


 

abonare newsletter