Actualitate

Piese de teatru pe malul Someșului la Cluj. Actorii de la Teatrul Maghiar continuă seria de spectacole

La finalul lunii august, actorii Teatrului Maghiar din Cluj vor organiza patru spectacole în aer liber, pe malul Someșului.

Piese de teatru pe malul Someșului la Cluj-Napoca Piese de teatru pe malul Someșului la Cluj-Napoca

 

 


Spectacolele se vor desfășura în curtea teatrului, pe malul Someșului Mic, continuând astfel seria de evenimente de înainte de sfârșitul stagiunii. Programul este de 4 zile, având astfel câte un spectacol în fiecare dintre acestea.

 


Pe dățile de 26-27 august, actorii vor juca piesa „Don’t be a stranger”, ca în următoarele două, pe 28-29 august, să se desfășoare spectacolul „Homemade”.

În timp ce prima piesă este definită ca un „cocktail musical pe malul someșului”, cea de-a doua este axată pe problemele din familii. Scopul celei din urmă este de a transpune problemele respective în arta contemporană și creșterea nivelului de conțientizare în societate ale acestora și identificarea unor soluții.  


Ca obiective principale, organizatorii au dorit să creeze o echipă de cercetare dedicate acestei teme. Astfel, aceștia doresc să implice specialiștii din domeniu, un regizor, un dramaturg și mai mulți actori în proiect, care să formuleze întrebări pentru realizarea acestui spectacolul de teatru.

Din păcate, numărul de locuri este limitat din cauza pandemiei de coronavirus. Biletele pot fi achiziționate în fiecare zi de la casa de bilete a Teatrului, între orele 10:00 – 14.00.


CITEȘTE ȘI:

Teatrul revine la viață în Cluj. Actorii maghiari vor juca pe malul Someșului, Naționalul continuă cu varianta online

 


Rațele vor la teatru! O rață și un boboc au fost surprinse pe scările Teatrului Național

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter