Actualitate

O femeie din Cluj nu mai are voie să posteze poze cu fiicele ei fără acordul fostului soț!

Unei femei din Cluj i s-a interzis să mai posteze poze pe Facebook sau Instagram cu fiicele ei fără acordul fostului soț. Acesta a reclamat-o pe femeie, supărat că aceasta posta fotografii cu cele două fiice și noul ei iubit.

O femeie din Cluj nu mai are voie să posteze poze cu fiicele ei fără acordul fostului soț. O femeie din Cluj nu mai are voie să posteze poze cu fiicele ei fără acordul fostului soț.

 

 


În urma divorțului dintre cei doi în 2013, cele două fete de 7, respectiv 8 ani, locuiesc în prezent cu mama și noul ei iubit. Astfel, tatăl fetelor a depus la dosar fotografii care atestă expunerea, pe contul de Facebook al femeii, a fetițelor în costum de baie, dar și filme cu acestea în timp ce dormeau.

„Din declarațiile testimoniale administrate în cauză a rezultat aspectul că aceste fotografii nu au fost postate cu acordul reclamantului, dar acestea au fost șterse de pe conturile de socializare, aspect necontestat de către reclamant”, se arată în motivarea Judecătoriei Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.


Fetele au apărut pe Instagram în costume de baie

Tatăl fetelor a menționat și story-urile de pe Instagram de anul trecut, de la mare, în care minorele apăreau „în diferite ipostaze, care aduc atingerea atât a vieții private, cât și interesului superior al minorelor.”

Femeia este acuzată că și-ar folosi fiicele în scop comercial.


„Un alt aspect pe care îl apreciază de gravitate deosebită este utilizarea imaginilor minorelor de către mama lor în scopul obținerii de profit. (...) Folosind platforme de socializare aceasta își promovează produsele folosind fotografii cu minorele fără să aibă un accept prealabil din partea reclamantului, prin organizarea de sesiuni foto profesionale”.

Femeia contrazice scopul bărbatului


Mama fetelor susține că fostul ei soț nu este de acord cu actuala ei relație:


„Știe că pârâtul petrece mult timp cu minorele, că le acordă o atenție deosebită, inclusiv le pregătește micul dejun, petrec timp împreună cu familia mea și minorele, vizitează diverse rude din partea sa și au activități, fapt foarte deranjant pentru reclamant”.

Aceasta a mai adăugat că: „Se încearcă doar șicanarea, pe fondul geloziei și nicidecum pentru protejarea interesului superior al copilului.”


 

CITEȘTE ȘI:

Părinții sunt nevoiți să completeze o declarație pe propria răspundere pentru a-și trimite copiii la școală în septembrie

 

Gest inedit al unor copii din Cluj: oferă limonadă pentru a ajuta un prieten cu cancer

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter