Actualitate

Vitezomanii, „vânați” de polițiștii din Cluj

Mai mulți vitezomani s-au ales cu amenzi și unii au rămas chiar fără permis, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Cluj.

Vitezomanii, „vânați” de polițiștii din Cluj Vitezomanii, „vânați” de polițiștii din Cluj

 

 


Marți, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier -  Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive şi a depăşirilor neregulamentare.

 


Acţiunea s-a desfăşurat pe DN1, pe tronsonul Feleac – Vâlcele, Varianta Ocolitoare Cluj Est şi pe DN16, pe tronsonul Apahida – Mociu.

18 șoferi amendați și 4 lăsați fără carnet

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat 18 conducători auto care se deplasau cu autovehiculele având o viteză peste limita legală, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional conform OUG195/2002R.


Faţă de 4 dintre aceştia a fost aplicată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50km/h.

Un alt conducător auto a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, fiindu-i astfel suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.


Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere.

 


CITEȘTE ȘI

Polițiștii clujeni, cu ochii pe trotinetiști. Razie cu zeci de amenzi în Centru

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter