Actualitate

HOROSCOP 18 august 2020. Vești bune pe plan sentimental. O zodie este cu capul în nori. Care nativi întâmpină probleme?

Horoscop 18 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Vești bune pe plan sentimental. O zodie este cu capul în nori. Care nativi întâmpină probleme? Gemenii așteaptă o schimbare.

HOROSCOP 18 august 2020. Vești bune pe plan sentimental. O zodie este cu capul în nori. Care nativi întâmpină probleme? HOROSCOP 18 august 2020. Vești bune pe plan sentimental. O zodie este cu capul în nori. Care nativi întâmpină probleme?

 

 


Horoscop 18 august 2020. Berbecii trebuie să fie atenți la comportament

Ar fi recomandat să îți păstrezi calmul azi și să nu critici pe nimeni. Arată reținere în relațiile cu șefii și colegii de muncă. Îți poți atinge scopul și fără să-i rănești pe ceilalți. O ambiție controlată va fi un semn de evoluție și putere, în nici un caz de slăbiciune. De asemenea, ambiția ta va fi mai vizibilă decât oricând. Poți avea succes pe plan profesional și să-ți păstrezi și relațiile cu cei din jurul tău.

 


Taur

Încearcă să-ți folosești timpul liber în activități plăcute. Relaxează-te printr-o stare de calm, meditație, introspecție și vei vedea că totul va părea mai simplu de rezolvat. Astfel, darul perspectivei crește și intuiția se dezvoltă. Starea de calm este trăsătura care te va ajuta să rămâi sănătos.

Horoscop 18 august 2020. Gemenii așteaptă o schimbare

Trăiești cu impresia că se apropie ziua în care vei fi nevoit să faci unele schimbări majore, dar acea zi nu este astăzi. Continuă tot așa, iar viața îți va da singură semne atunci când va venit momentul schimbării. Continuă să înveți lucruri noi, iar cu timpul vei vedea că nu ai învățat în zadar. Până îți vei găsi un loc de muncă, concentrează-te pe îmbunătățirea trăsăturilor, abilităților și extinderea cunoștințelor.


Rac

Azi este despre oportunități, noroc și șanse noi. Ai un mare noroc financiar. Este posibil să apară sume mari de bani, iar tu vei fi nevoit să îi pui în circulație din nou. Este vorba de o afacere? Folosește fiecare oportunitate care îți iese în cale. Dacă primești o sumă mare, investește-o cu cap.  Trebuie să fii într-o formă spirituală și fizică bună pentru a pune bazele unei noi afaceri.

Horoscop 18 august 2020. Leii au o zi plină de succes

Astăzi, pentru nativii din leu, este o zi plină de succes și profit financiar. Nu toți se vor bucura de succesul tău, așa că ai grijă cu cine îți împarți bucuria și planurile de viitor. Această zi promite vești bune, însă este prea multă energie emoțională în aer pentru ca logica să aibă un impact. Cea mai mare provocare este să gândești un nou mod prin care să faci ceva de rutină.


Fecioară

Dorințele și visele au mari șanse să ți se îndeplinească astăzi, doar dacă tu crezi cu adevărat că ele pot deveni realitate. Dacă te comporți de parcă ți s-au îndeplinit deja, legea atracției le va aduce înspre tine una câte una.  Fă tot ce poți pentru a-ți păstra calmul atunci când va erupe drama. Este prea devreme să îți dai seama unde va ajunge telenovela aceasta, așa că lasă lucrurile să se așeze.

Horoscop 18 august 2020. Nativii din Balanță au probleme cu prietenii

Sentimentele domină în fața raționalității. Te preocupă atât de tare emoțiile, încât nu te poți concentra asupra altor lucruri. Seara se anunță a fi plăcută, dacă accepți o invitație din partea unor prieteni. Nu pierde timpul să fii dezamăgit că un prieten nu are încredere în tine. În schimb, îți oferă șansa de a lămuri problema. Trebuie să vorbești mai mult cu oamenii apropiați pentru a-i face să simtă că pot avea încredere în tine.


Scorpion

Dacă vrei rezultate bune, trebuie să muncești din greu pentru ele. Chiar dacă ești tentat să lași totul pe mâine și să te odihnești, trebuie să știi că astăzi este o zi plină de muncă și luptă pentru succes, deci nu renunța! Petrecând tot timpul liber cu o singură persoană, îți asumi un risc. Nu poți ignora celelalte relații din viața ta pentru că ai întâlnit o persoană nouă. Reia legătura cu prietenii buni azi.

Săgetător

Dilema care îți macină gândurile de câteva zile poate fi rezolvată printr-o ieșire cu prietenii. Spune-le ce te doare și poate ei vor găsi o explicație. Lasă lucrurile să se întâmple de la sine, cu calm și naturalețe și totul va fi bine. La locul de muncă trebuie să fii atent la oamenii cu care vei interacționa azi. Vei fi întrerupt de nenumărate ori de ei, dar doar pentru că ei nu vor să-și ducă sarcinile la bun-sfârșit nu înseamnă că tu nu poți.

Horoscop 18 august 2020. Capricornii trebuie să-și rezolve problemele

E o zi favorabilă pentru a rezolva chestiuni legate de acte și documente, așa că dă fuga pe la ghișee! Nu trebuie să fi stresat din cauza treburilor care te obligă să te plimbi mult astăzi, pentru că vei întâlni diferite situații amuzante, care îți vor însenina ziua. Azi programul tuturor se potrivește și te vei putea întâlni cu niște prieteni buni. Încearcă să păstrezi legătura cu ei pe orice cale.

Vărsător

Bucuria pe care o aduce o anumită persoană în viața ta este exact ceea ce aveai nevoie. Să fie dragoste? Pasiune? Nu contează atâta timp cât îți face bine. Nu permite, totuși, fluturilor din stomac să te facă să neglijezi munca, pentru că partenerul de viață vrea să vadă că se poate baza pe tine! Dacă îți dorești romantism, trebuie să știi că nu toate relațiile încep din aventuri amețitoare. Multe relații sănătoase încep din simple prietenii.

Horoscop 18 august 2020. Peștii sunt măcinați de gânduri

Azi îți poți permite să fii copil și să te bucuri de orice lucru mărunt din jurul tău. Glumele și râsul îți vor induce o stare de relaxare și fericire, care te vor ajuta să treci mai ușor prin provocările zilei. De asemenea, este o zi favorabilă pentru a avea doar contacte cu persoane alături te care te poți recrea. Cu toate acestea, o îngrijorare nu îți dă pace în ultima vreme și nu o să dispară prea curând. Reflectă asupra problemei, încearcă să o rezolvi, astfel încât să nu te afecteze pe viitor.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Șoferii clujeni au uitat de reguli în weekend-ul de Sfânta Maria. Au urcat la volan băuți și fără

permis

 

Curs Valutar. Leul nu reacționează la moțiunea de cenzură

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter