Actualitate

Băcăuan beat și fără permis, arestat după ce a provocat un accident în Cluj

Un bărbat din Bacău a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, după ce a produs un accident pe Calea Florești, fiind băut și neavând permis auto.

Băcăuan beat și fără permis, arestat după ce a provocat un accident în Cluj Băcăuan beat și fără permis, arestat după ce a provocat un accident în Cluj

 

 


La data de 15 august, în jurul orei 20.55, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier între două autovehicule, pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

 


Șoferul băut a fugit de la locul accidentului

La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că unul dintre conducătorii implicaţi a părăsit locul accidentului, iar din informaţiile obţinute, acesta s-ar afla sub influenţa alcoolului.

La scurt timp, cel în cauză a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani, din oraşul Buhuşi, județul Bacău.


Alcoolemie record, permisul auto anulat

Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a relevat o concentraţie de peste 1.45 alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Totodată, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce anulat.


Bărbatul a fost arestat pentru 20 de zile

Bărbatul a fost reţinut 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat magistraţilor, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 20 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


 

CITEȘTE ȘI

Trei infracțiuni dintr-un foc! Bărbat din Vâlcea, tras pe dreapta de polițiștii clujeni

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter