Actualitate

Cursele spre Istanbul au fost reluate azi de pe Aeroportul Cluj. Vezi orarul zborurilor

Începând de astăzi, 16 august 2020, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, zborurile din Cluj spre capitala economică a Turciei vor fi reluate.

Cursele spre Istanbul au fost reluate azi de pe Aeroportul Cluj. Vezi orarul zborurilor Cursele spre Istanbul au fost reluate azi de pe Aeroportul Cluj. Vezi orarul zborurilor

 

 


Zborurile spre destinația Istanbul, vor fi operate în luna august cu o regularitate de 2 frecvențe/săptămână, urmând ca numărul de frecvențe să crească gradual în perioada următoare. 

 


Care este orarul zborurilor?

Orarul zborurilor propuse de către compania aeriană este după cum urmează:

Cluj-Napoca – Istanbul


joi - oră plecare: 21:20; oră sosire: 23:10;

duminică - oră plecare: 09:40;  oră sosire: 11:30;


Istanbul – Cluj-Napoca

joi - oră plecare: 18:50; oră sosire: 20:30;


duminică - oră plecare: 07:15; oră sosire: 08:50.

Numeroase conexiuni de pe Aeroportul Istanbul

De pe Aeroportul Istanbul sunt în prezent asigurate numeroase conexiuni, de care pasagerii pot beneficia, către destinații din Europa, America, Orientul Mijlociu și Asia. 

„Salutăm decizia companiei aeriene Turkish Airlines privind reluarea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul. Ne bucurăm de faptul că pasagerii aeroportului vor putea beneficia din nou, de multiplele posibilități de conexiune oferite de unul dintre cele mai mari hub-uri aviatice internaționale, respectiv Istanbul New Airport", a declarat Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu" Cluj, David Ciceo.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o frecvență de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacității de zbor de la 4 la 7 frecvențe/săptămână, ca urmare a potențialului ridicat al ariei de acoperire aferentă Aeroportului Internațional Cluj. 

 

CITEȘTE ȘI

Zboruri Cluj-Istanbul, de două ori pe săptămână. Când se reiau?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter