Actualitate

HOROSCOP 14 august 2020. Vești bune din punct de vedere financiar! Care zodie se pregătește pentru căsătorie?

Horoscop 14 august 2020. Ce au pregătit astrele? Vești bune din punct de vedere financiar! Care zodie se pregătește pentru căsătorie? Unii nativi vor avea probleme în relațiile cu cei din jur!

HOROSCOP 14 august 2020. Vești bune din punct de vedere financiar! Care zodie se pregătește pentru căsătorie? HOROSCOP 14 august 2020. Vești bune din punct de vedere financiar! Care zodie se pregătește pentru căsătorie?



Berbec


Ești dispus să începi o relație dacă cea dinainte s-a încheiat. O să-ți meargă bine. Ești pus pe fapte mari și nu vrei să cedezi în fața nici unei greutăți, ba chiar o să te mobilizezi și mai tare și o să treci cu bine peste toate. Ai un sfârșit de săptămână liniștit, situațiile se rezolvă treptat. Domeniul sentimental e bine aspectat.

Taur


Îți faci de lucru pe acasă, pentru că ai multe de pus la punct. Fă-ți timp și de o cafea cu câțiva prieteni. S-ar putea să primești niște bani și să mergi pe malul mării, măcar o zi sau două. Dacă nu vrei la mare, vei merge, cu siguranță altundeva. Azi dai dovadă de un umor sănătos și de o bună dispoziție.


Horoscop 14 august 2020. Gemenii sunt sensibili


O să le faci o surpriză plăcută celor dragi și o să-i duci unde te-au rugat de mult timp. Deși ești într-o agitație continuă, cineva drag spune că vrea să aveți o discuție pe tema relației voastre, la o cină.  Ești sensibil azi, ai grijă la discuțiile cu membrii familiei. Este o zi favorabilă pentru călătorii.

Rac


O revenire la vremuri bune te poate face să te simți curajos, poate să începi o relație de cuplu. Vei primi niște bani, un salariu, două în avans sau poate un credit bancar. E o zi favorabilă corespondenței și comunicării, de asemenea, vei primi o veste bună de la un prieten.


Leu


Se pare că va trebui să iei o decizie referitoare la relația de cuplu, ca să știi dacă e momentul să faci pasul spre căsătorie. Poate vei avea niște deplasări pentru a rezolva niște probleme de serviciu sau personale. Chiar dacă vor fi obositoare - merită.

Horoscop 14 august 2020. Nativii Fecioară trebuie să își viziteze niște prieteni


Apar solicitări din toate părțile, deci va trebui să o iei mai moale, altfel sănătatea ta va avea de suferit.  O să iei niște bani dintr-o sursă colaterală și vei merge la niște prieteni sau rude care te-au invitat de nenumărate ori.


Balanță


Nu mai dai de o persoană cu care ai de încheiat o situație. Acum e absorbit de alte treburi și nu îți mai răspunde mesajelor. Ar trebui să încerci cu niște telefoane sau email-uri. Ai grijă în ceea ce privește relațiile sentimentale și nu pleca la drum.

Horoscop 14 august 2020. Scorpionii primesc o sumă de bani azi


Se poate să intre plata pentru ceva în care ai pus mult suflet și o să fie un confort financiar neașteptat. Ar trebui să te folosești de bani și să dai o fugă la mare sau la pădure, unde să respiri aerul proaspăt și să te relaxezi.


Săgetător


Reapare cineva în viața ta și observi că s-a schimbat în bine. Acesta are gânduri serioase, de ordin profesional și poate veți ajunge să colaborați într-un proiect. Te simți bine, în formă și optimist. O să poți face face foarte ușor provocărilor de azi!

Capricorn


Se poate să intri într-o relație cu cineva, care simți că ți se potrivește. O să te simți mai apropiat de niște cunoștințe și timpul pe care îl petreceți împreună trece tare frumos. Azi trebuie să te relaxezi, să scapi din caruselul amețitor al vieții tale. Du-te la o cafea cu un prieten!


Vărsător


E posibil să mai schimbi grupul de prieteni, pentru că poate ai descoperit alți oameni cu care te înțelegi mai bine. Se poate să pleci câteva zile într-o mini vacanță, pentru a te relaxa, dar până acolo, fii prudent la drum!

Horoscop 14 august 2020. Peștii cheltuie mai mulți bani astăzi


Ai putea invita niște prieteni în vizită! Poate veți ieși împreună în oraș și veți cheltui mai mult decât v-ați propus. Oricum se va merita, pentru că te vei simți bine! Ești foarte încăpățânat azi. Trebuie să fii calm. Nu ai altă soluție decât să-ți amâni planurile pentru o altă zi, în care vei fi sigur că vei putea duce totul la capăt.

Citește și:

CURS VALUTAR Euro a reînceput să se aprecieze. Pandemia de COVID-19 a șubrezit dolarul

 

ACCIDENT rutier pe strada Dorobanților FOTO

 

 

 

abonare newsletter