Actualitate

HOROSCOP 13 august 2020. Dezastru pentru toate zodiile. Ce îi așteaptă pe Lei, Balanțe, Pești și Scorpioni? Care este SINGURA zodie care primește vești bune?

Horoscop 13 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Dezastru pentru toate zodiile. Ce îi așteaptă pe Lei, Balanță, Pești și Scorpioni? Care este SINGURA zodie care primește vești bune?


 

Horoscop 13 august 2020. Berbecii au parte de schimbări majore în bine

O mare realizare se va întâmpla în curând. Este vorba de dragoste, angajament serios, stabilitate și multă pasiune. Ai răbdare și lasă totul să se întâmple de la sine. Este posibil ca cele mai profunde vise pe care le ai despre dragoste și împlinire să se realizeze în curând. Totul va apărea când nu te aștepți, air acest lucru îți va stârni reacții pozitive.


Taur

Nu e ziua potrivită pentru cumpărături sau cheltuieli inutile. Chiar nu e bine că te îngropi în datorii. Ai nevoie de o reorganizare, să pui toate necesitățile pe hârtie și te abții din cumpărături inutile. Este momentul să îți verifici cărțile de credit să-ți realizezi situația în care te afli.

Gemeni

Ai grijă ce vorbești și cu cine, nu trebuie să știe toată lumea toate planurile tale de viitor. Poate nu toți îți vor binele. În această perioadă vor ieși la iveală energii fundamentale de care dispui. Asta înseamnă că tot ce faci se bazează pe încrederea de care dai dovadă și pe faptul că vei fi o fântână de energie și inspirație pentru ceilalți.


Rac

S-ar putea să aveți probleme cu unele acte, iar lucrurile se mișcă foarte anevoios. Ar fi mai bine să ceri sfatul cuiva din domeniu, decât să îți pierzi timpul inutil. Emoțiile îți întunecă judecata, mai ales cea legată de bani. Prietenii și cei care țin la tine au propriile probleme, așa că nu se știe dacă au timp să te asculte.

Horoscop 13 august 2020. Leul are probleme de sănătate?

Când ți-ai făcut analizele ultima oară? Starea pe care o ai ar trebui să te trimită la medic. Nu e neapărat grav, dar nici de trecut cu vederea.Probabil vei avea o confruntare emoțională cu o persoană la care ții sau cu o rudă. Fii discret cu sexul opus și ai grijă să nu fi prea iritat când vine vorba de persoanele dragi.


Fecioară

Fii mai atent cu partenerul de viață. Ești plin de energie și nu vrei nicio pauză, poate totuși ai vrea să te relaxezi puțin. Oferta vieții tale bate la ușă, dar nu ești sigur dacă să sacrifici o parte din viața ta pentru ceea ce ți se oferă. Gândește-te că orice lucru bun, cere sacrificii. Asta e adevărata valoare a lucrurilor.

Horoscop 13 august 2020. Nativii Balanță au exagerat cu cheltuitul

Ai cheltuit mulți bani pe lucruri inutile. Ai muncit mult și ai simțit nevoia să te răsfeți, dar va veni o perioadă dificilă, deci pregătește-te! Dorințele tale nu se potrivesc cu situația ta financiară din prezent. Ai impresia că gaura dintre cei ai și ce nu ai este tot mai adâncă, dar de la acest gând se ajunge la neplăceri majore.


Scorpion

Ești foarte tranșant cu cei din jur, dar nici tu nu ești perfect. Fiecare are greșelile lui pe care încearcă să le rezolve. Viețile multor oameni se destramă și este nevoie să te implici pentru a opri acest lucru. Trebuie să fii foarte organizat pentru a putea face ordine în viețile altora.

Horoscop 13 august 2020. Săgetătorii au parte de probleme în relații

Fericirea ta nu e aceeași cu cea a partenerului de viață sau nevoile nu sunt comune. Micile neînțelegeri se pot transforma, în scurt timp, în probleme majore. Poate ar fi mai bine să le discutați din timp. Grăbește pasul săptămâna viitoare și fă tot ce ai de făcut, pentru a avea timp suplimentar pentru responsabilitățile neprevăzute ce vor apărea la finalul lunii.


Capricorn

Nu mai aștepta ca alții să tragă de tine, fiecare e pentru el în viață. Fii mai subtil și astfel vei câștiga teren în fața lor. Sfaturile și sugestiile sunt mai utile decât lupta pentru primul loc. Nu te aștepta ca alții să te urmeze, dacă îi faci să creadă că a fost ideea lor de la început.

Vărsător

Să fugi de sentimente și de adevăr nu este cea mai bună soluție pe termen lung. Adevărul va ieși la suprafață în cele din urmă. Fii mai transparent cu cei din jurul tău. Trebuie să găsești o modalitate de a face pace cu propriile tale gânduri. Eliberează-ți ziua de alte surse de presiune în acest sens.

Horoscop 13 august 2020. Peștii au probleme în viața de zi cu zi

Manipulare este punctul tău forte, însă cu unele persoane s-ar putea să nu țină. Ești genul de persoană care nu acceptă un refuz, dar poate ar trebui să lași mai mult de la tine. Ce se întâmplă acasă te poate afecta la muncă sau în viața de zi cu zi. Când uiți de unde vii, eforturile tale exterioare nu pot fi susținute prea mult timp.

Citește și:

Karma! Un bărbat a dat foc vegetației, iar focul i-a cuprins Matizul, DISTRUS în totalitate

 

Experiența unei jurnaliste suspecte de COVID-19: „Bețișorul acela ajunge în creier, așa am simțit”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter